«Ψωνίζει» από Καβάλα ο Πανθρακικός

Νίκος Τσιώκος
«Ψωνίζει» από Καβάλα ο Πανθρακικός

bet365

Από την Καβάλα φαίνεται πως... ψωνίζει φέτος ο Πανθρακικός, καθώς έχει ήδη κλείσει τον 23χρονο αμυντικό μέσο Βασίλη Γαβριηλίδη και κοιτάει τον αριστερό μπακ χαφ των «αργοναυτών» Βιτλή.

Αφού ο Μανουέλ Ρόκα... αυτοανακοινώθηκε, φαίνεται πως ξεκίνησε κιόλας ο σχεδιασμός του Πανθρακικού για τη νέα σεζόν. Συγκεκριμένα, οι ακρίτες στρέφουν την προσοχή τους στην Καβάλα, καθώς έχουν, ήδη, έχουν κλείσει τον 23χρονο αμυντικό μέσο των «αργοναυτών», Βασίλη Γαβριηλίδη, ο οποίος είχε καλή σεζόν στον πρώτο όμιλο της Γ' Εθνικής και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στη Σούπερ Λίγκα.

Επίσης, βλέπουν και την περίπτωση του αριστερού μπακ χαφ του ΑΟΚ Βασίλη Βιτλή, ενώ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και για τον 22χρονο τερματοφύλακα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Κώστα Συριτούδη. Έτσι, ο σύλλογος της Κομοτηνής δείχνει να εμπιστεύεται το ελληνικό στοιχείο ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα