Μίλαν - Τορίνο 3-0

Μίλαν - Τορίνο 3-0

bet365

Η Μίλαν αποχαιρέτησε για φέτος το «Σαν Σίρο» με 3άρα (3-0) στην Τορίνο, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Ελ Σαραουί.

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι είναι στη Μαδρίτη για να προσπαθήσει να πείσει τον Κάρλο Αντσελότι αλλά αυτό μάλλον δεν ενδιέφερε και πολύ τους τιφόζι, οι οποίοι σήκωσαν ξανά πανό για τη διοίκηση... Μετά το τέλος του τελευταίου εντός έδρας ματς για φέτος, είχαν τουλάχιστον ένα λόγο για να είναι ικανοποιημένοι. Ο Στέφαν Ελ Σαραουί επέστρεψε σε πρωταγωνιστικό ρόλο για τους Ροσονέρι αφού έβαλε δύο γκολ, με τον Πατσίνι να πετυχαίνει το 100ο του στη Serie A για το 3-0 επί της Τορίνο. Κόκκινες σε Τζακάρντο και Μολινάρο...

Το ματς ήταν μοιρασμένο στο πρώτο 15λεπτο με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά, για να έρθει το γκολ για την Μίλαν στο 18'. Και ήρθε από τον Ελ Σαραουί, ο οποίος κατέβασε ωραία την μπάλα μετά την σέντρα του Τζακάρντο και εκτέλεσε τον Παντέλι για το 1-0. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του «Φαραώ» μετά τις 8 Νοεμβρίου, για να καταλάβει ο καθένας πόσο... καλά του πήγε η φετινή σεζόν. Η Τορίνο προσπάθησε στη συνέχεια του πρώτου μέρους να αντιδράσει αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν κατάφερνε κάτι τρομερό, με τους Μιλανέζους να ελέγχουν την κατάσταση. Ολα έδειχναν ότι το πρώτο μέρος θα έβγαινε χαλαρά για την ομάδα του Πίπο Ιντσάγκι αλλά στο 42' ο Τζακάρντο ανέτρεψε τον Μολινάρο που πήγαινε για τετ α τετ και είδε απευθείας κόκκινη, με τη Μίλαν να φτάνει στις 13 φέτος...

Η Γκρανάτα είχε την ευκαιρία να πιέσει για κάτι καλό στην επανάληψη έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα αλλά στο 56' αποκαταστάθηκε η ισορροπία. Ο Μολινάρο, που είχε κερδίσει την κόκκινη του Τζακάρντο, έκανε πέναλτι στον Φαν Χίνκελ και αποβλήθηκε και αυτός, με τον Πατσίνι να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 2-0 με το γκολ Νο100 στη Serie A! Ο αγώνας ουσιαστικά είχε κριθεί αφού η Τορίνο δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να σώσει κάτι και στο 65' οι Ελ Σαραουί-Φαν Χίνκελ συνδυάστηκαν ωραία και ο «Φαραώ» έκανε το 3-0, πετυχαίνοντας την πρώτη του doppietta στη Serie A μετά τον Νοέμβριο του 2012!

Μίλαν (Πίπο Ιντσάγκι): Αμπιάτι, Τζακάρντο, Αλεξ (46' Μεξές), Παλέτα, Μποκέτι, Πόλι (76' Μαστάλι), Ντε Γιονγκ, Φαν Χίνκελ, Χόντα, Πατσίνι, Ελ Σαραουί (68' Ζαπάτα).

Τορίνο (Τζιαμπιέρο Βεντούρα): Παντέλι, Νταρμιάν, Γκλικ, Μορέτι, Μπρούνο Πέρες, Βίβες (55' Μπενάσι), Γκάτσι (66' Μπάσα), Ελ Καντούρι, Μολινάρο, Αμάουρι, Μαρτίνες (71' Ρόσο).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα