Μαυρίας: «Έχουμε μπει στον σωστό δρόμο»

Μαυρίας: «Έχουμε μπει στον σωστό δρόμο»

Μαυρίας: «Έχουμε μπει στον σωστό δρόμο»

bet365

Ο Χάρης Μαυρίας τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έχει μπει στον σωστό δρόμο για να διεκδικήσει σύντομα την πρώτη θέση και ότι η υπομονή ωφέλησε τους «πράσινους» απέναντι στον Ατρόμητο.

Στη συνολική προσπάθεια απέδωσε τη νίκη ο Χάρης Μαυρίας. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έχει μπει στον σωστό δρόμο, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να διεκδικήσει την κορυφή του πρωταθλήματος, και ότι η υπομονή που είχαν ωφέλησε τους «πράσινους» στο ματς.

«Η συνολική προσπάθεια όλης της ομάδας έφερε αυτό το αποτέλεσμα. Ο Μπεργκ έχει αποδείξει πολλές φορές ότι μπορεί να βοηθήσει κάθε φορά που μπαίνει μέσα. Έτσι, έχουμε καταφέρει τα δύο τελευταία χρόνια να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο. Είχαμε πολύ υπομονή στο παιχνίδι και αυτό μας ωφέλησε.

Δεν έχουμε πολλά περιθώρια να χαρούμε γιατί έχουμε άλλο ματς σε 3 μέρες. Δεν μπορούμε να θεωρηθούμε ακόμα φαβορί και πρέπει να το δείξουμε στο επόμενο ματς. Ο Παναθηναϊκός έχει μπει στον σωστό δρόμο τα τελευταία χρόνια και σύντομα θα τον δούμε να διεκδικεί την πρώτη θέση», είπε ο νεαρός, μετά το τέλος του αγώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα