Λίνο: «Θέλω να επιστρέψω»

Λίνο: «Θέλω να επιστρέψω»

Gazzetta team
Λίνο: «Θέλω να επιστρέψω»

bet365

Ο Άλβες Λίνο εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει και να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Από τον ΠΑΟΚ βραβεύτηκε στο ημίχρονο ο Άλβες Λίνο. Ο Βραζιλιάνος μπακ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη αυτές τις ημέρες και εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στον «Δικέφαλο» του Βορρά, απ' όπου αποχώρησε πέρυσι το καλοκαίρι. Μάλιστα, δήλωσε ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση από το προηγούμενο καλοκαίρι, παρά τα 37 του χρόνια.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την επιστροφή του στην Τούμπα και την αποθέωση του κόσμου: «Ήταν το σπίτι μου για πάρα πολύ καιρό. Είναι μία πολύ συγκινητική στιγμή για μένα, για την οικογένειά μου, είμαι πολύ όμορφα που είμαι εδώ, θέλω να μείνω εδώ και νιώθω πολύ όμορφα σε αυτό το γήπεδο».

Για το πώς σκέφτεται την σχέση του με την ομάδα: «Θέλω να παίξω. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση, ίσως και καλύτερη απ' ό,τι όταν ήμουν εδώ. Αγαπώ πολύ την ομάδα και θα ήθελα πολύ να την βοηθήσω. Από τότε που έφυγα, στην Βραζιλία προσπάθησα να κρατηθώ σε καλή κατάσταση και με όσους μιλούσα όλο αυτό το διάστημα έλεγα ότι ήθελα να επιστρέψω και ίσως μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό να συζητήσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες. Γι' αυτό τον λόγο ήρθα. Θέλω να συνεχίσω και ήρθα για να συζητήσω το ενδεχόμενο να συνεχίσουμε την συνεργασία μας και πάλι».

Για την συνάντησή του με τον Γιώργο Σαββίδη: «Δεν είπαμε κάτι σημαντικό με τον γιο του κ. Σαββίδη Απλά γνωριστήκαμε και βγήκαμε μία φωτογραφία».

Για τον ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα: «Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ καλά την χρονιά, έφτασε να είναι 5 βαθμούς μπροστά μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά είναι σαν να έμεινε από βενζίνη. Ίσως να μην είχε εναλλακτικές επιλογές. Έφτασε πολύ κοντά στον τίτλο, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Να πάρει η ομάδα την πρώτη θέση στα πλέι οφ και να κυνηγήσει τον τίτλο την επόμενη χρονιά, γιατί στόχος του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πάντα το πρωτάθλημα».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Γνωριζόμαστε πάτα πολύ καλά. Συζητήσαμε για τη νέα του θέση. Είναι πολύ χαρούμενος. Έχει όλα τα φόντα και τις γνώσεις και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάει πολύ καλά».

Για το πώς έφυγε από τον ΠΑΟΚ: «Είχαμε συζητήσει με τον τεχνικό διευθυντή ότι θα υπάρχει ένα νέο συμβόλαιο, ήθελα να μείνω, αλλά τελικά δεν έμεινα στην ομάδα. Δεν ήταν δικό μου λάθος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα