«Γκάζια» από Σαββίδη!

«Γκάζια» από Σαββίδη!

bet365

Στα αποδυτήρια βρέθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα ο Ιβάν Σαββίδης και δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εικόνα του ΠΑΟΚ μιλώντας σε παίκτες και τεχνική ηγεσία για πάνω από μισή ώρα.

Πριν λίγες μέρες πλήρωσε τα χρέη του ΠΑΟΚ στο Δημόσιο και σίγουρα είχε ελπίδες πως η ομάδα του θα είχε μια καλή παρουσία στα πλέι οφ. Δυστυχώς για τον Ιβάν Σαββίδη τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί όπως θα τα περίμενε στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Σήμερα ωστόσο το άσχημο ήταν η εικόνα της ομάδας του, με τον ιδιοκτήτη του «δικεφάλου» να κατεβαίνει στα αποδυτήρια για να μιλήσει σε παίκτες και τεχνική ηγεσία.

Για πολλά λεπτά και συγκεκριμένα για πάνω από μισή ώρα κανείς δεν έφευγε από τα αποδυτήρια ούτε καν ο Γεωργιάδης για την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Ο Σαββίδης δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του για το δεύτερο συνεχόμενο άσχημο αποτέλεσμα στα πλέι οφ. Μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα από το 60' είχε κατέβει στον αγωνιστικό χώρο και παρακολουθούσε την αναμέτρηση με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα