Μήνυμα παραμονής από Μιλιβόγιεβιτς!

Μήνυμα παραμονής από Μιλιβόγιεβιτς!

Μήνυμα παραμονής από Μιλιβόγιεβιτς!

bet365

Ο Μιλιβόγιεβιτς έπαιξε για να... μείνει, την Τετάρτη θα υπάρξει ραντεβού και όλα δείχνουν πως ο Σέρβος χαφ θα μείνει στο λιμάνι και τη νέα σεζόν!

Τα έδωσε όλα στον τελικό! Ήταν το... τρεχαντήρι στο χώρο του κέντρου, κέρδισε μάχες, κατάπιε τα περισσότερα χιλιόμετρα και έκανε τα πάντα για να κερδίσει ο Ολυμπιακός το 27ο Κύπελλο. Για πολλούς ήταν και... διαβατήριο παραμονής στον Πειραιά, με τον ίδιο να πιέζει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, ώστε και την επόμενη σεζόν να φορά τα ερυθρόλευκα! Ο ίδιος είχε εκφράσει την αισιοδοξία του πως θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και μέσα στο επόμενο 10μερο θα έχει γίνει γνωστό το μέλλον του.

Kόντρα στην ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ο Σέρβος έδειξε πως μπορεί να είναι ένας εκ των μέσων που θα είναι και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στους νταμπλούχους Ελλάδας. Γενικότερα στον τελικό όλοι προσπάθησαν. Με εξαίρεση τον πολύ κακό Μαζουάκου και τον Ντινγκά που δεν βρέθηκε σε τόσο καλή μέρα. Ο Μιλιβόγιεβιτς πάντως από μέρους του θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητές του για να συνεχίσει στους Πειραιώτες και τη νέα σεζόν.

Η Άντερλεχτ ξεκινά τις διαπραγματεύσεις στα 2,5 εκατ. ευρώ, ωστόσο αποτελεί κοινό μυστικό πως θα πέσει αρκετά, μιας και ο Σέρβος κάνει τα πάντα για να μείνει στο λιμάνι. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr την Τετάρτη θα γίνει η κουβέντα για το μέλλον του Μιλιβόγιεβιτς και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει το ραντεβού με τον μάνατζέρ του για να τελειώσει το θέμα. Μάλιστα, άνθρωποι της Άντερλεχτ υποστήριζαν πως ο Ολυμπιακός αποτελεί τον πιο δυνατό υποψήφιο για την απόκτηση του Σέρβου μέσου και δύσκολα θα χαλάσει το deal!

Ο Ολυμπιακός από μέρους του προτίθεται να δώσει από 1,5 έως 2 εκατ. ευρώ για τον Μιλιβόγιεβιτς. Άλλη σοβαρή ή ουσιαστική προοπτική για τους Βέλγους -όσον αφορά στον Μιλιβόγιεβιτς- εκτός από τους νταμπλούχους Ελλάδας δεν υπάρχει. Οπότε αυτό είναι κάτι που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, ειδικά από την στιγμή που η Άντερλεχτ δεν θα είναι στο Champions League τη νέα σεζόν.

O Ολυμπιακός γενικότερα έχει ισχυρά διαπραγματευτικά ατού στην υπόθεση αυτή. Ατού για να πετύχει το καλύτερο δυνατό deal, κρατώντας έτσι έναν μέσο που μπορεί να τον βοηθήσει και την επόμενη περίοδο. Οι εξελίξεις θα είναι άμεσες -όπως αναφέραμε πιο πάνω- όπως φαίνεται όμως η υπόθεσή του μπαίνει σε καλό δρόμο. Ο Μιλιβόγιεβιτς μαζί με τον Μίτροβιτς είναι ήδη στην λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών των Βέλγων. Για τον Μίτροβιτς μάλιστα η Άντερλεχτ θα προσπαθήσει να πάρει 12 με 13 εκατ. ευρώ.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα