Στην κόψη του ξυραφιού

Στην κόψη του ξυραφιού

bet365

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται τα πλέι άουτ, αφού τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής έμπλεξαν ακόμα τα πράγματα σε Βορρά και Νότο στην υπόθεση της παραμονής.

Παναιγιάλειος – Επισκοπή 1-0

Ακόμα ένα βήμα για παραμονή στη κατηγορία έκανε ο Παναιγιάλειος, που επικράτησε 1-0 της Επισκοπής και αύξησε στους 3 τη διαφορά από την Καλλιθέα.

Από τα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί. Συγκεκριμένα στο 2' το σουτ του Φουρτάδο έφυγε άουτ, ενώ ένα λεπτό μετά και πάλι ο επιθετικός του Παναιγιάλειου σε τετ α τετ με τον Κελαΐδη έστειλε την μπάλα άουτ. Η Επισκοπή απείλησε με τον Νικόλτση, το σουτ του οποίου έδιωξε ο Αθανασόπουλος.

Ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου, ο Ουρτάδο κέρδισε πέναλτι για τον Παναιγιάλειο, την εκτέλεση ανέλαβε ο Φουρτάδο και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Ίδια εικόνα και στην επανάληψη, με τον Παναιγιάλειο καλύτερο και να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι, απείλησαν και πάλι με τον Φουρτάδο, ωστόσο δεν πέτυχαν κάποιο δεύτερο τέρμα με αποτέλεσμα να πάρουν σχετικά άνετα τη νίκη με 1-0, αφήνοντας την Επισκοπή με 0 βαθμούς και ουσιαστικά καταδικασμένη σε υποβιβασμό.

Παναιγιάλειος (Π. Γκουτσίδης): Aθανασόπουλος, Ιωάννου, Τζημογιάννης, Σπίνουλας, Σανδραβέλης, Γκοτσούλιας (40' Μπούνα), Ουρτάδο (90' Σεχολάρι), Φουρτάδο, Μίλιεβιτς (65' Σταμογιάννος), Σκαρτσίλας, Μωυσίδης

Επισκοπή (Γ. Βέλιτς): Κελαϊδής, Νικολακάκης, Βουρβαχάκης, Πιθαρούλης, Παπαδήμας (46' Μανουσάκης), Λάμπρου (46' Σπανουδάκης), Δελήμπασης, Πετράκος, Δουμάνης, Νικόλτσης, Τριχάκης (59' Πάλλας)

Ηρακλής Ψαχνών – Αχαρναϊκός 1-1

Τέλος στις ελπίδες του Ηρακλή Ψαχνών έβαλε ο Αχαρναϊκός, ο οποίος... έκλεψε τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις, με τους Αθηναίους να παραμένουν έτσι στην δεύτερη θέση και να είναι φαβορί για την παραμονή.

Για τους γηπεδούχους, που στο πρώτο μέρος ήταν πολύ καλύτεροι, ο Πουλάκος κατάφερε να σκοράρει για ακόμα μία φορά επιβεβαιώνοντας την εκπληκτική φόρμα στην οποία βρίσκεται. Ήταν το 30ο λεπτό, όταν με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του και γέμισε με ελπίδες τους Ευβοιώτες.

Στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν, αν και όχι με ιδιαίτερο αποτέλεσμα, μπροστά και πίεσαν για ένα τέρμα, χωρίς να φανούν, όμως απειλητικοί. Όλα έδειχναν πως το 1-0 θα ήταν και το τελικό σκορ, όμως ο Ιωαννίδης είχε άλλη άποψη. Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο παίκτης του Αχαρναϊκού και μετά από εκτέλεση κόρνερ δοκίμασε ένα σουτ εκτός περιοχής, το οποίο μετά από κόντρες κατέληξε στο βάθος της αντίπαλης εστίας, σκοτώνοντας τον Ηρακλή Ψαχνών, που πλέον πρέπει να συμβιβαστεί με τον υποβιβασμό του.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Τίμος Καβακάς): Μελλίσας, Παλαιολόγος, Τσούπρος, Παληγεώργος, Νικολίτσης, Πουλάκος (74' Γουόρντεν), Β. Πατσατζόγλου, Μπακομήτρος, Πολίτης (91' Μπαλαράμπε), Τσιμότζι, Ίβκοβιτς (61' Καρκασίνας)

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Εμέκα, Μωϋσιάδης, Ζώνας, Ταμπάκης, Γέσιτς, Νιάρος, Αθανασίου, Παπατόλιος (63' Ιωαννίδης), Σκαθαρούδης (63' Ατανάσοφ), Ιορδανίδης (76' Καλογερόπουλος)

Ερμιονίδα – Καλλιθέα 1-1

Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε η Ερμιονίδα, που αν και τα βρήκε σκούρα κόντρα στην αξιόμαχη Καλλιθέα, κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) που την διατηρεί στην πρώτη θέση των πλέι άουτ του Νότου.

Οι Αθηναίοι μπήκαν πιο δυνατά και αιφνιδίασαν την Ερμιονίδα, πιέζοντας αρκετά ψηλά, κάτι που μπλόκαρε τους γηπεδούχους. Μάλιστα, οι παίκτες του Νίκου Παντελή δεν αρκέστηκαν σε αυτό, αφού κατάφεραν να πάρουν τελικά το προβάδισμα, με δράστη για ακόμα μία φορά τον Ντουρμισάι στο 50' και μετά από ασταθή απόκρουση του Πονηρού.

Το τέρμα αυτό ανάγκασε την Ερμιονίδα να ψάξει πιο έντονα ένα γκολ, κάτι που τελικά ήρθε από την άσπρη βούλα. Συγκεκριμένα, στο 63' ο Παβίσεβιτς εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Στάικος λίγο νωρίτερα, με το τέρμα αυτό να κρατάει μόνη πρώτη την ομάδα από το Κρανίδι.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πονηρός, Μουσταφίδης Μηλιώτης (73' Σαμαράς), Τούτοριτς, Κολόκας, Κιοσές, Όμο, Τσακόν (46' Τσακόν), Παβίσεβιτς, Δωματάς, Στάικος (64' Κουτσοσπύρος).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Γιαννίτσης, Πίκολο, Ρουσάκης, Αρναρέλλης, Κατσικογιάννης (74' Παγώνης), Τεγούσης, Ντουρμισάι (64' Τσίτας), Μιχαλόπουλος (81' Τσίπρας).

6η αγωνιστική
Ερμιονίδα – Καλλιθέα 1-1
Παναιγιάλειος – Επισκοπή 1-0
Ηρακλής Ψαχνών – Αχαρναϊκός 1-1

Βαθμολογία
1. Ερμιονίδα 18
2. Αχαρναϊκός 17
3. Παναιγιάλειος 16
4. Καλλιθέα 13
5. Ηρακλής Ψαχνών 8
6. Επισκοπή 0

Επόμενη αγωνιστική (Κυριακή 31/5)
Επισκοπή – Ηρακλής Ψαχνών
Αχαρναίκός – Ερμιονίδα
Καλλιθέα – Παναιγιάλειος

Βορράς

Αιγινιακός – Τύρναβος 0-1

Τεράστια νίκη πέτυχε ο Τύρναβος, που... άλωσε την έδρα του Αιγινιακού (0-1) και πήρε ένα υπέρ-πολύτιμο τρίποντο, που τον βάζει για τα καλά και πάλι στην μάχη της παραμονής, αφού έπιασε την ζώνη και μείωσε στο -2 από την κορυφή και την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Το παιχνίδι δεν ήταν καλό, με τις δύο ομάδες να μην πιάνουν ρυθμό, αφού αμφότερες έμοιαζαν αρκετά φοβισμένες και διστακτικές. Παρόλα αυτά, οι Λαρισαίοι κατάφεραν στην πρώτη, ουσιαστικά, φάση της αναμέτρησης να ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα, ήταν το 18ο λεπτό όταν, ο Παληγεώργος έκανε το 1-2 με τον Αλεξίου και με όμορφο σουτ, νίκησε τον Τόλιο για να βάλει σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Η πρώτη αντίδραση ήρθε δέκα λεπτά αργότερα, όταν ο Γουέλκαμ είχε δοκάρι και έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Ο Αιγινιακός συνέχισε να ψάχνει την απάντηση, αφού στο δεύτερο μέρος πήρε τα ηνία του αγώνα, χωρίς όμως να απειλεί ιδιαίτερα τους φιλοξενούμενους.

Έτσι, έστω και με αρκετό άγχος λόγω του εύθραυστου 1-0, οι Θεσσαλοί πήραν την τεράστια νίκη και πέτυχαν ένα τεράστιο ντεμαράζ, μαζεύοντας τα αρνητικά αποτελέσματα των πρώτων αγωνιστικών και πλέον είναι από τα φαβορί για την παραμονή στην κατηγορία, βάζοντας παράλληλα σε μπελάδες τον Αιγινιακό.

Αιγινιακός (Διγκόζης): Αραμπατζής, Λιόλιος, Ντος Σάντος, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Αχαλινόπουλος Κ (60' Μπονίγια), Δεμηρτζόγλου (80' Κυνηγόπουλος), Ζούρκος (47' Καζάκης), Γουέλκαμ, Πέντα

Τύρναβος (Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Κισκαμπάνης, Χαλούλος, Λαμπρόπουλος (52' Γεωργίου), Καραμανλής, Ντατίδης, Παληγεώργος (55' Σουλιώτης), Κυριάκος, Αλεξίου (32' Μιλουτίνοβιτς), Γκούρτσας, Ποκόνγκ

Αγροτικός Αστέρας – Ζάκυνθος 0-0

Στο ισόπαλο 0-0 έμειναν Αγροτικός Αστέρας και Ζάκυνθο με αποτέλεσμα η μάχη της παραμονής στο Βόρειο όμιλο να συνεχίζεται για τα καλά...

Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο στον Εύοσμο, μ ετον Αγροτικό Αστέρα να έχει όμως μια μικρή, αλλά ανούσια υπεροχή. Καλές στιγμές είχαν και οι δύο χωρίς όμως κάποια να ανησυχήσει ιδιαίτερα τις εστίες των δύο τερματουλάκων.

Η Ζάκυνθος στην επανάληψη μπήκε πιο αποφασισμένη και στο 49', έχασε ευκαιρία με τον Μπλέτσα να σουτάρει άουτ. Η πίεση των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε και κυρίως με στημένες φάσεις οι νησιώτες προσπαθούσαν να φτάσουν σε κάποιο γκολ. Τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε και στο 88', έμειναν και με παίκτη λιγότερο λόγο αποβολής του Τσόπελα, που είδε δύο κίτρινες σε διάστημα τριών λεπτών!

Ο Αγροτικός Αστέρας με αυτό τον βαθμό έμεινε πρώτος στους 13, ωστόσο πλέον Ζάκυνθος και Τύρναβος ισοβαθμούν στους 11 στη τρίτη θέση, κάτι που αφήνει τα πάντα ανοιχτά στην υπόθεση της παραμονής.

Αγροτικός Αστέρας (Διλμπέρης): Ταταρίδης, Σκλιοπίδης, Χιτζίδης, Ντόικιτς, Καπίας, Γεωργιάδης (81' Μίλιτς), Τσεμπερίδης, Πάτο, Καθάριος (55' Βελλίνης), Καρακατσάνης, Στεφανίδης

Ζάκυνθος (Ακίνο): Πολίτης, Κυριακίδης (82' Βυθούλκας), Στασινόπουλος, Τσόπελας, Νόνης, Καμπούρης, Μπλέτσας, Οικονόμου, Πλαβούκος (55' Λέκκας – 90+2' Πέττας), Ουνγιαλίδης, Κρολ

Αποτελέσματα
Αιγινιακός – Τύρναβος 0-1
Αγροτικός Αστέρας – Ζάκυνθος 0-0
Αν. Καρδίτσας – Πιερικός 3-0 (α.α.)

Βαθμολογία
1. Αγ. Αστέρας 13
2. Αν. Καρδίτσας 13
3. Τύρναβος 11
4. Ζάκυνθος 11
5. Αιγινιακός 9
6. Πιερικός 1

Επόμενη αγωνιστική (Κυριακή 31/5)
Τύρναβος – Αν. Καρδίτσας
Ζάκυνθος – Αιγινιακός
Πιερικός – Αγ. Αστέρας

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα