Πάμπλο Γκαρσία... is back

Πάμπλο Γκαρσία... is back

Gazzetta team
Πάμπλο Γκαρσία... is back

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία στην Τούμπα, με τον Ουρουγουανό να έχει συντονιστικό ρόλο στην ομάδα.

Οι σχέσεις του ΠΑΟΚ με τον Πάμπλο Γκαρσία έχουν περάσει από... 40 κύματα, όμως η αγάπη του Ουρουγουανού για τον «δικέφαλο» είναι κάτι που ουδείς αμφισβητεί.

Για αυτό και οι άνθρωποι της ομάδας του έκαναν πρόταση να επιστρέψει στην Τούμπα, αναλαμβάνοντας συντονιστικό ρόλο στο τμήμα.

Η πρόταση, η οποία έγινε δεκτή, με αποτέλεσμα το μεσημέρι της Κυριακής να έρθει και η επίσημη ανακοίνωση...

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία στην ομάδα σε συντονιστικό ρόλο στο αγωνιστικό τμήμα.

Ο Πάμπλο Γκαρσία αποδέχτηκε την πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ενώσει τις δυνάμεις του στην προσπάθεια αγωνιστικής αναγέννησης και συσπείρωσης, με όραμα να γίνει σύντομα η ομάδα η κορυφαία της Ελλάδας έχοντας στις τάξεις της άλλη μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες που ανέδειξε ο Σύλλογος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα