Αποχωρεί... μέχρι να γυρίσει ξανά ο Ντρογκμπά!

Αποχωρεί... μέχρι να γυρίσει ξανά ο Ντρογκμπά!

Αποχωρεί... μέχρι να γυρίσει ξανά ο Ντρογκμπά!

bet365

Επέστρεψε, στέφθηκε Πρωταθλητής και αποχωρεί ξανά! Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά ανακοίνωσε ότι το σημερινό ματς κόντρα στη Σάντερλαντ θα είναι το τελευταίο του με τη φανέλα της Τσέλσι, τονίζοντας ότι θέλει στο μέλλον να επιστρέψει και ν' αναλάβει πόστο στον σύλλογο!

Ο Ιβοριανός επιθετικός που συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους θρύλους των «μπλε» και φυσικά είναι από εκείνους που εμπιστεύθηκε και βοήθησε απεριόριστα ο Ζοσέ Μουρίνιο, έκανε γνωστό πως μετά και το σημερινό παιχνίδι απέναντι στις «μαυρόγατες» στο «Στάμφορντ Μπριτζ», θ' αποχωρήσει ξανά!

Έχοντας βάλει... άνω τελεία στη θητεία του στην Τσέλσι μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ το 2012 στο Μόναχο, επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι και συμβιβάστηκε με την παρουσία στον πάγκο και την συμμετοχή σε καταστάσεις... ανάγκης. Μιλούσε συνεχώς και συμβούλευε τους νεαρούς παίκτες της ομάδας και όπως τόνισε, επειδή θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και την επόμενη σεζόν, θα το κάνει μακριά από το Λονδίνο προκειμένου να το απολαύσει.

Φυσικά, οι «μπλε» δεν βγαίνουν από το μυαλό του, αφού θέλει να κάνει... δεύτερο «come-back» τα επόμενα χρόνια, από κάποιο πόστο!

«Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο γι' ακόμα έναν χρόνο, όμως θέλω να παίξω κανονικά και να πάρω περισσότερο χρόνο συμμετοχής, οπότε πιστεύω ότι είναι καλύτερο να συνεχίσω κάπου αλλού... Ελπίζω να επιστρέψω κάποια στιγμή στο μέλλον από άλλη θέση γιατί θέλω να βρίσκομαι στην Τσέλσι» ήταν τα λόγια του Ντρογκμπά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα