Τσάβι: «Ήταν αδύνατο να μην κλάψω...»

Τσάβι: «Ήταν αδύνατο να μην κλάψω...»

Τσάβι: «Ήταν αδύνατο να μην κλάψω...»

bet365

Τεράστια προσπάθεια έκανε ο Τσάβι να κρατήσει τα δάκρυά του, όμως, όπως τόνισε λίγο μετά το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, τα συναισθήματα ξεχείλιζαν...

Τέλος εποχής σημειώνεται στους «μπλαουγκράνα» με την αποχώρηση του Ισπανού χαφ, ο οποίος βρισκόταν στον σύλλογο τα τελευταία 17 χρόνια!

Το παιχνίδι με τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 2-2, πριν την έναρξή του έγινε η απονομή του πρωταθλήματος στο καμάρι της Καταλονίας και με το σφύριγμα της λήξης, οι στιγμές ήταν μοναδικές και άκρως συγκινητικές για τον Τσάβι που όσο κι αν δεν ήθελε να κλάψει, δεν συγκράτησε τα δάκρυα βλέποντας το βίντεο που του ετοίμασε η ομάδα και ακούγοντας την αποθέωση από τον κόσμο.

«Όσο κι αν ήθελα να μη δακρύσω, δεν ήταν δυνατό... Δεν τα κατάφερα. Δεν ήθελα να κλάψω, αλλά πραγματικά δεν μπορείς να ελέγξεις αυτό το συναίσθημα εκείνη τη στιγμή. Βγήκαν όλα στην επιφάνεια. Θα μου λείψουν τα πάντα που αφορούν τη Μπαρτσελόνα. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος, πιστέψτε με. Ξέρω, όμως, ότι έχουμε ακόμα δύο τελικούς και θέλουμε να τους πάρουμε. Πέρασα μια ολόκληρη ζωή στη Μπαρτσελόνα, 25 χρόνια μαζί με τις ακαδημίες, όμως ο σύλλογος είναι πάντα από πρόσωπα» ήταν τα λόγια του Τσάβι στο «Canal+».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα