Το νταμπλ έδωσε τις απαντήσεις!

Το νταμπλ έδωσε τις απαντήσεις!

Το νταμπλ έδωσε τις απαντήσεις!

bet365

Ο Ολυμπιακός έκλεισε το 2015 με νταμπλ, το οποίο είναι το πρώτο του μετά το 2013 και αναμφισβήτητα είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να κάνει φέτος.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν στον φετινό απολογισμό τους ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο αλλά και μεγάλες νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπως σε βάρος των Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους. Η αμφισβήτηση και η κριτική υπήρξε για τις εμφανίσεις μέσα στην χρονιά και ειδικά στο πρωτάθλημα αλλά και το Γιουρόπα Λιγκ (σ.σ. καθώς ο κόσμος ήθελε να προχωρήσει και άλλο η ομάδα στην Ευρώπη), όμως ο Ολυμπιακός βρήκε τον τρόπο και να γυρίσει την σε βάρος του κατάσταση στην Σούπερ Λίγκα αλλά και να κατακτήσει το Κύπελλο για να φτάσει στο νταμπλ. Το πρόσημο σαφώς και είναι θετικό και οι παίκτες των πρωταθλητών αλλά και ο Βίτορ Περέιρα και το επιτελείο του έχουν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι.

Οι... απαντήσεις δόθηκαν στον αγωνιστικό χώρο και στην διάρκεια της σεζόν. Και με το πρωτάθλημα και +12 που τελείωσε ως διαφορά από τον δεύτερο και με το Κύπελλο. Από την άλλη οι απαιτήσεις για αυτήν την ομάδα υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα. Απαιτήσεις υπήρχαν και θα υπάρχουν. Για πιο καλή και ουσιαστική ενίσχυση, απαιτήσεις για πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο, για καλύτερο θέαμα αλλά και για πιο καλή πορεία στην Ευρώπη. Αυτά τα γνωρίζουν καλά στον Ολυμπιακό και θα δράσουν ανάλογα για τη νέα χρονιά. Ο σχεδιασμός άλλωστε είναι ήδη σε εφαρμογή και όλα θα μπουν σιγά σιγά σε μία σειρά για τη νέα χρονιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα