Φονσέκα ο εκλεκτός για αντί-Χάβος

Gazzetta team
Φονσέκα ο εκλεκτός για αντί-Χάβος

bet365

Ο Πάουλο Φονσέκα είναι ο εκλεκτός για την θέση του Χάβου στον Παναιτωλικό,με την διοίκηση του συλλόγου να θέλει να κάνει το... μπαμ με τον Πορτογάλο.

Μία πολύ δυνατή, αλλά και συνάμα δύσκολη περίπτωση βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Παναιτωλικού, για την θέση του προπονητή που έμεινε... ορφανή μετά την αποτυχία ανανέωσης με τον Μάκη Χάβο. Ο λόγος για τον Πορτογάλο Πάουλο Φονσέκα, που κατάφερε να οδηγήσει την μικρομεσαία Πάσος Φερέιρα στην έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της, ενώ φέτος, είναι πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει και πάλι ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «agrinio-sports», ο 42χρονος τεχνικός αποτελεί τον διακαή πόθο της διοίκησης, παρόλο που γνωρίζουν πως η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως αρκετές ομάδες από την χώρα του τον «κοιτάζουν», ενώ έχει μπλέξει το όνομά του και για τον ΠΑΟΚ. Οι πρώτες επαφές, διερευνητικού χαρακτήρα, έχουν ήδη γίνει, χωρίς ακόμα να υπάρχει κάτι νεότερο.

Ανάμεσα στις δύο επιτυχημένες σεζόν του στην Πάσος Φερέιρα (2012-13, 2014-15) πέρασε και από την Πόρτο, όπου το καλοκαίρι του 2013 διαδέχτηκε στους «Δράκους» τον νυν τεχνικό του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, όμως δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει και τον Μάρτιο απολύθηκε, αφήνοντας την ομάδα στην 3η θέση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα