Μέσα ο «Παπ», πάλι έξω ο Μιγκέλ Βίτορ

Μέσα ο «Παπ», πάλι έξω ο Μιγκέλ Βίτορ

Gazzetta team
Μέσα ο «Παπ», πάλι έξω ο Μιγκέλ Βίτορ

bet365

Δημήτρης Παπαδόπουλος και Κλάους Αθανασιάδης δίνουν κανονικά το «παρών» στην εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, όμως, ο Μιγκέλ Βίτορ μένει ξανά στα πιτς.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του «δικεφάλου του βορρά» για το ματς της Τούμπας κόντρα στους Αρκάδες, με τον Βίτορ τελικά να μην καταφέρνει να προσφέρει στην ομάδα στο προσεχές παιχνίδι, λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στους προσαγωγούς.

Αντίθετα, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος , ο οποίος συμμετείχε στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει τη θλάση στον δικέφαλο, είναι ανάμεσα στους παίκτες που είναι σε θέση ν’ αγωνιστούν. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Στέφανος Αθανασιάδης , ο οποίος και σήμερα υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Εκτός παραμένουν και οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης , Εγιάλ Γκολάσα ,Δημήτρης Σαλπιγγίδης κι ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης , ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στην αριστερή γάμπα.

Η προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, πέρα από την καθιερωμένη προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική και στην αντιμετώπιση των στημένων φάσεων. Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι οι: Ιτάνζ , Γλύκος , Σκόνδρας , Κίτσιου , Ρατς , Τζαβέλλας ,Πούγγουρας , Κόστα , Παπαγιαννόπουλος , Κάτσε , Τζιόλης , Νομπόα ,Σαββίδης, Μαντούρο , Μακ , Πόζογλου , Περέιρα , Αθανασιάδης ,Κουλούρης , Παπαδόπουλος .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα