Ώρα τελικού

Ώρα τελικού

Ώρα τελικού

bet365

Ολυμπιακός και Ξάνθη δίνουν ραντεβού στο ΟΑΚΑ (20.30 OTE TV) στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου. Για το νταμπλ οι Πειραιώτες, να γράψει ιστορία η Ξάνθη.

Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε. Ολυμπιακός και Ξάνθη δίνουν ραντεβού στο ΟΑΚΑ με έπαθλο το δεύτερο τρόπαιο της σεζόν. Ξεκάθαρο φαβορί υπάρχει και είναι ο Ολυμπιακός, αλλά αυτό θα πρέπει να το απδείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος είναι οι πολυνίκες του θεσμού έχοντας 26 κατακτήσεις και στο ΟΑΚΑ θα διεκδικήσουν το 17ο νταμπλ ώστε να επιβεβαιώσουν την κυριαρχία τους στην Ελλάδα. Στο πλευρό τους θα έχουν περίπου 30.000 οπαδούς.

Ο Ολυμπιακός με εξαίρεση την ΑΕΚ δεν είχε κάποιο σοβαρό εμπόδιο στην πορεία του κι έφτασε σχετικά άνετα στον τελικό. Από την πλευρά της η Ξάνθη έκανε αγώνα δρόμου με πιο σπουδαία πρόκριση αυτή μέσα στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού.

Στα αγωνιστικά ο Βίτορ Περέιρα αντιμετωπίζει μόλις ένα πρόβλημα αυτή του Ελαμπντελαουΐ ο οποίος δεν ήταν απόλυτα έτοιμος κι έμεινε εκτός αποστολής. Έτσι, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον Ρομπέρτο κάτω από τα γκολπόστ με αμυντική τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Σαλίνο, Σιόβα, Μποτία και Μαζουάκου. Μπροστά τους στα χαφ θα είναι οι Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά και σε ρόλο οργανωτή ο Τσόρι. Τέλος, Φουστέρ και Χάρα θα πλασιώσουν τον Μήτρογλου στην επίθεση.

Στην Ξάνθη ζουν το όνειρό τους. Η ομάδα κατάφερε επιτέλους να φτάσει στον τελικό και στην πόλη έχει στηθεί γιορτή. Οι Ακρίτες κατεβαίνουν στην Αθήνα διψασμένοι για το τρόπαιο και μαζί τους θα έχουν και 4000 οπαδούς οι οποίοι ταξίδεψαν από την Ξάνθη στην Αθήνα.

Στα της ενδεκάδας ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Παπάζογλου και θα παρατάξει τον Κυριακίδη στο τέρμα και τους Μπέρτο (δεξιά), Ουάλας (αριστερά) στα άκρα με τους Γούτα Καρυπίδη κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Παπαστεριανός και Ομπόντο με τον Κλέιτον σε ελεύθερο ρόλο. Τέλος, Λουσέρο, Σολτάνι και Καπετάνος θα αποτελέσουν την επιθετική τριπλέτα.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα