«Καμία επαφή με Ελλάδα για Οτσόα»

Θάνος Σαρρής
«Καμία επαφή με Ελλάδα για Οτσόα»

bet365

Ο ατζέντης του Μεξικανού τερματοφύλακα ξεκαθαρίζει στο gazzetta.gr ότι δεν έχει επαφές για τον πελάτη του με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Το όνομα του Γκιγιέρμο Οτσόα επανήλθε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, αλλά και για τον ΠΑΟΚ, από μεξικανικά ρεπορτάζ. Οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι ο διεθνής τερματοφύλακας θα αποχωρήσει φέτος από τη Μάλαγα, καθώς ο Χάβι Γκράθια έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Καμενί, ενώ ο Μεξικανός, που έχει αγωνιστεί μόνο στο Κύπελλο, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ισπανού τεχνικού. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι αυτό το καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν για τους Ανδαλουσιανούς και αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνεται και από πηγές στην ομάδα της Μάλαγα.

Τα ρεπορτάζ συνέδεσαν το όνομά του με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, ωστόσο η πλευρά του παίκτη, αλλά και οι ομάδες, διαψεύδουν ότι προς το παρόν υπάρχει κάτι. Από τον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν ότι όσο υπάρχει ο Ρομπέρτο, δεν υφίσταται ενδιαφέρον για άλλον τερματοφύλακα, μιας και αποκτήθηκε και ο Λόρια, ενώ στον ΠΑΟΚ τονίζουν ότι ο παίκτης δεν απασχολεί.

Ο Χόρχε Μπερλάνγκα, σε επικοινωνία του με το gazzetta.gr ξεκαθάρισε πως: «Δεν υπάρχει επαφή με κάποια ομάδα από την Ελλάδα, δεν μου έχει γίνει κάποια προσέγγιση». Όσον αφορά την προοπτική της χώρας για τον παίκτη, υποστήριξε: «Δεν μπορώ υποθετικά να σας πω πως απορρίπτουμε κάποια ομάδα. Όταν έρθει η ώρα θα αξιολογήσουμε όλες τις προτάσεις που θα φθάσουν στα χέρια μας και θα αποφασίσουμε για την καλύτερη. Δεν θέλουμε να πάρουμε βιαστικές αποφάσεις ούτε να κάνουμε υποθέσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα