Συμπαίκτες Ντελ Πιέρο-Ανιέλι!

Συμπαίκτες Ντελ Πιέρο-Ανιέλι!

Gazzetta team
Συμπαίκτες Ντελ Πιέρο-Ανιέλι!

bet365

Η Γιουβέντους έκανε την πρόταση, ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο είπε «ναι» και στις 2 Ιουνίου το Juventus Stadium θα τον αποθεώσει ξανά!

Στις 13 Μαΐου 2012, στη φιέστα για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος μετά το Calciopoli, το Τορίνο... έκλαψε καθώς οι τιφόζι των Μπιανκονέρι αποχαιρετούσαν -μέσα σε παραλήρημα- τον αρχηγό. Από τότε ο Ντελ Πιέρο δεν εμφανίστηκε σε κανένα ματς της Γιούβε ενώ οι σχέσεις του με τη διοίκηση θεωρούνταν... δύσκολες. Τώρα, όπως φαίνεται, όλα αλλάζουν.

Στις 2 Ιουνίου, τέσσερις μέρες πριν τον τελικό του Champions League, θα διεξαχθεί στο Juventus Stadium η «Partita del Cuore», το φιλικό ματς που δίνεται κάθε χρόνο για φιλανθρωπικούς σκοπούς και το σύμβολο της Κυρίας θα είναι εκεί! Ο Αντρέα Ανιέλι απηύθυνε την πρόσκληση, ο Ντελ Πιέρο απάντησε θετικά και ο πρόεδρος των Μπιανκονέρι δεν έμεινε εκεί αλλά γνωστοποίησε ότι θα πάρει κι αυτός μέρος στο ματς! Συμπαίκτης του Pinturicchio θα είναι και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι (όπως και ο ξάδερφος του προέδρου, Τζον Ελκαν) ενώ για λίγα λεπτά -αφού ακολουθεί ο τελικός με την Μπαρτσελόνα- οι οπαδοί θα έχουν την ευκαιρία να δουν και τον Κάρλος Τέβες δίπλα στον Αλεξ!

«Είμαι ευτυχισμένος και νιώθω τιμή για την πρόσκληση να πάρω μέρος στην Partita del Cuore που θα διεξαχθεί στις 2 Ιουνίου στο Τορίνο. Γι' αυτό είπα "ναι" με ενθουσιασμό. Θα είμαι εκεί, θα είναι μια ευχάριστη επιστροφή στο Juventus Stadium, με το οποίο ξέρετε πόσο δεμένος είμαι. Θα σας δω εκεί», ήταν το μήνυμα του Ντελ Πιέρο, για τον οποίο ο Ανιέλι είχε πει πριν μήνες ότι «είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για την Γιουβέντους», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του, χωρίς να διευκρινίσει όμως από ποιο πόστο.

Παράλληλα, οι Μπιανκονέρι ξεκαθάρισαν ότι η βόλτα της ομάδας στους δρόμους του Τορίνο, με ανοιχτό πούλμαν, δεν θα γίνει το Σάββατο -μετά την απονομή της κούπας για το πρωτάθλημα στη λήξη της αναμέτρησης με τη Νάπολι- αλλά στις 7 Ιουνίου. Μία μέρα, δηλαδή, μετά τον τελικό του Champions League. Αν η Γιούβε δεν τα καταφέρει στο Βερολίνο, θα αποθεωθεί ούτως ή άλλως από τους τιφόζι για το νταμπλ και την επιστροφή σε τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης. Αν επιστρέψουν από τη Γερμανία έχοντας κι αυτή την κούπα, απλά θα καεί το Τορίνο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα