ΠΑΟΚ: Αποφασίζει για Κλάους και Βίτορ

ΠΑΟΚ: Αποφασίζει για Κλάους και Βίτορ

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Αποφασίζει για Κλάους και Βίτορ

bet365

Σε θέση ν’ αγωνιστούν την Κυριακή (24/5) με τον Αστέρα Τρίπολης είναι οι Αθανασιάδης και Βίτορ. Όμως την τελική απόφαση θα την πάρει ο Γεωργιάδης που είδε τον Κωνσταντινίδη ν’ ανεβάζει στροφές.

Στον ΠΑΟΚ, ασχολούνται με το ματς της Κυριακής (24/5) με τον Αστέρα Τρίπολής στην Τούμπα. Σε αγωνιστικό επίπεδο ο τεχνικός του Δικεφάλου χώρισε τους παίκτες σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα των Play Offs στο Περιστέρι, να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποφόρτισης, προκειμένου να διαχειριστούν την καταπόνηση των συνεχόμενων αγώνων ενόψει και της συνέχειας του μίνι τουρνουά.
Οι υπόλοιποι παίκτες μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, δούλεψαν σε τελειώματα και συνέχισαν με παιχνίδι υπεραριθμίας.
Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έκανε ζέσταμα με την ομάδα και στην συνέχεια ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας με μπάλα, ενώ ο Εγιάλ Γκολάσα έκανε τρέξιμο και ποδήλατο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τη συμμετοχή των Βίτορ και Αθανασιάδη θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες ο Γιώργος Γεωργιάδης, αφού αμφότεροι έδειξαν ότι είναι σε θέση να αγωνιστούν.
Το Σάββατο η ομάδα θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας στις 11:00 το πρωί και στις 19:30 το απόγευμα θα συγκεντρωθεί στο Μακεδονία Palace όπου και θα διανυκτερεύσει πριν το παιχνίδι της Κυριακής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα