Το ευχαριστώ και η περηφάνεια του Χάβου!

Gazzetta team
Το ευχαριστώ και η περηφάνεια του Χάβου!

bet365

Ο Μάκης Χάβος αποχώρησε από τον Παναιτωλικό όμως έχοντας βάλει το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου δηλώνει περήφανος στο... αντίο του, όπου ευχαρίστησε πρόεδρο, διοίκηση, συνεργάτες, ποδοσφαιριστές και κόσμο!

Χωριστούς δρόμους θα ακολουθήσουν τη νέα σεζόν οι Παναιτωλικός και Μάκης Χάβος, αφού από τη Δευτέρα (18/5) ανακοινώθηκε η μη ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Λίγες ημέρες αργότερα ο μέχρι πρότινος τεχνικός των Αγρινιωτών με δήλωσή του τόνισε υπερήφανος που έγινε μέλος του συλλόγου και ευχαρίστησε τους πάντες για τη συνεργασία. Άλλωστε και ο κόσμος του Παναιτωλικού... στάζει μέλι για τον Μακεδόνα τεχνικό, ο οποίος στα 2.5 χρόνια που έμεινε στο Αγρίνιο και στον πάγκο των «κυανοκίτρινων», άλλαξε επίπεδο την ομάδα!

«Μετά από δυόμιση χρόνια παρουσίας μου στον Παναιτωλικό, αισθάνομαι απόλυτα ικανοποιημένος με αυτά που πετύχαμε ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη για την ομάδα μας» τονίζει στην δήλωση του ο Χάβος και προσθέτει: «Είμαι υπερήφανος που έγινα μέλος της ομάδας σε μια τόσο σημαντική καμπή της 89χρονης ιστορία της. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τη διοίκηση, τους συνεργάτες μου, τους ποδοσφαιριστές και όλο το προσωπικό της ΠΑΕ, για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την αγάπη στο πρόσωπό μου και την αναγνώριση του έργου που επιτελέστηκε σ' αυτό το διάστημα. Εύχομαι στον Παναιτωλικό να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών φτάνοντας ακόμα ψηλότερα»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα