Τρεις προσφορές για Οτσόα

Τρεις προσφορές για Οτσόα

bet365

Ισπανοί και Μεξικανοί επιμένουν πως οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν κινηθεί για τον Μέμο Οτσόα, προσθέτοντας πως υπάρχει προσφορά και από την Μπεσίκτας.

Μεταξύ άλλων το μεξικάνικο ESPN μετέδωσε πως ο διεθνής γκολκίπερ θέλει να φύγει από την Μάλαγα για να βρεθεί σε μία ομάδα με εγγυημένο χρόνο συμμετοχής αλλά και ένα καλό συμβόλαιο. Πάνω στην ίδια κατεύθυνση τονίζεται πως οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Μπεσίκτας έχουν κάνει κρούσεις για την απόκτηση του Μέμο Οτσόα. Όπως έχουμε ξαναγράψει πάντως ο πειραϊκός σύλλογος θα ασχοληθεί με μία τέτοια περίπτωση κίπερ μόνο στην περίπτωση που παραχωρηθεί ο Ρομπέρτο. Στην Ισπανία θεωρούν δεδομένο πως ο Οτσόα θα... χαιρετήσει από την Μάλαγα ενώ προς το παρόν ο παίκτης και οι εκπρόσωποί του τηρούν στάση αναμονής...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα