Προκάλεσες; Αρετόπουλος!

Προκάλεσες; Αρετόπουλος!

Προκάλεσες; Αρετόπουλος!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρεται στον ορισμό του Αρετόπουλου στο ματς με τον Ατρόμητο, που ήρθε σαν απάντηση της ΚΕΔ στην... προκλητική εμφάνιση και την τεσσάρα στην Τρίπολη.

Ο Αρετόπουλος ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο την ερχόμενη Κυριακή στην Λεωφόρο. Καμία εντύπωση δεν μου κάνει. Όταν σαν Παναθηναϊκός έχεις το θράσος και πας και ρίχνεις τέσσερα στην ομάδα του Μποροβήλου στην Τρίπολη, προκαλείς. Ναι αλήθεια λέω, προκαλείς. Και από την στιγμή, που προκαλείς θα υποστείς τις συνέπειες.

Είναι ανάγκη να πας να βάλεις τέσσερα στον Αστέρα; Κάνε το 0-2 και σταμάτα. Αντί να σταματήσεις, όμως, βάζεις και τρίτο και τέταρτο γκολ και συνεχίζεις με πάθος να βάλεις και πέμπτο γκολ. Ε το θράσος σου δεν έχει όρια. Πάρε, λοιπόν, τον ορισμό του Αρετόπουλου και την άλλη φορά να είσαι πιο προσεχτικός.

Ο Αρετόπουλος, ο οποίος έχει κάνει μήνυση στον Γιάννη Αλαφούζο, ο Αρετόπουλος , που άφησε τους παίκτες του ΠΑΣ και το Παναθηναϊκού να παίζουν επί 26 λεπτά μέσα στην ομίχλη και στο σκοτάδι στο φετινό ματς στα Γιάννενα. Ο Αρετόπουλος, που στο παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά έδωσε 1(!) φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού, σε ένα ματς που οι «πράσινοι» ήταν κυρίαρχοι και είχαν την κατοχή.

Ο Αρετόπουλος , λοιπόν, έρχεται στην Λεωφόρο την Κυριακή, για να παίξει ένα αποφασιστικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο.

Είναι της γνωστής ομάδας των –οπουλων, που έχουν κρίνει αποτελέσματα φέτος. Απλά να θυμίσω, ότι στο τελευταίο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ο Δασκαλόπουλος είχε βρίσει τον Λαγό και τον Ζέκα, έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι σε βάρος του Παναθηναϊκού, από το οποίο έγινε το 2-0 και άφησε και τον Παναθηναϊκό με 10 παίκτες με αποβολή του Δώνη, που ξεκίνησε από φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού, που δεν έδωσε. Στο Περιστέρι ο Δασκαλόπουλος, στην Λεωφόρο ο Αρετόπουλος. Ετσι για να βάλουν μυαλό στον Παναθηναϊκό, που έχουν το θράσος και κερδίζουν 0-4 τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Την επόμενη να είναι πιο προσεχτικοί οι παίκτες του Παναθηναϊκού, διότι αν δεν είναι θα επιστρατευτεί και ο Σπάθας αν χρειαστεί…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.