Αντσελότι: «Να τελειώσει το πρωτάθλημα και θα μιλήσουμε...»

Αντσελότι: «Να τελειώσει το πρωτάθλημα και θα μιλήσουμε...»

Αντσελότι: «Να τελειώσει το πρωτάθλημα και θα μιλήσουμε...»

bet365

Ψύχραιμος μεν, δίχως όμως να γνωρίζει τι του επιφυλάσσει το μέλλον, συνεχίζει τη ζωή στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης ο Κάρλο Αντσελότι, τονίζοντας ότι θα μιλήσει με τη διοίκηση για το μέλλον του μόλις ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν.

Η αγωνιστική περίοδος 2014-2015 ολοκληρώνεται δίχως τίτλο για τη «βασίλισσα», που ενδέχεται να δει τη Μπαρτσελόνα να φτάνει στο τρεμπλ, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την κορυφή της βαθμολογίας στην Πριμέρα Ντιβισιόν...

Ο Κάρλο Αντσελότι έχει βρεθεί στο «στόχαστρο» του ισπανικού Τύπου για τη φετινή αποτυχία της ομάδας, σενάρια για τον επόμενο προπονητή κυκλοφορούν καθημερινά, όμως ο ίδιος υποστήριξε ότι παραμένει ψύχραιμος και θα μιλήσει με τη διοίκηση για τη συνεργασία τους, μόλις ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των «μερένχες».

«Είναι λογικό να κυκλοφορούν σενάρια. Στο ποδόσφαιρο είναι κάτι συνηθισμένο και πρέπει να μάθει ο καθένας να ζει με αυτό. Η σχέση μου με τον πρόεδρο είναι πολύ καλή και θα μιλήσουμε με τον σύλλογο για τη συνεργασία μας μόλις φύγει και το τελευταίο ματς της σεζόν. Χαίρομαι πολύ, πάντως, για την άποψη που έχουν για μένα οι ποδοσφαιριστές μου...» είπε ο Αντσελότι στη σημερινή (22/5) συνέντευξη Τύπου.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα