Δεν προπονήθηκε, αλλά ελπίζει ο Λαγός

Δεν προπονήθηκε, αλλά ελπίζει ο Λαγός

Gazzetta team
Δεν προπονήθηκε, αλλά ελπίζει ο Λαγός

bet365

Ο Τάσος Λαγός δεν έλαβε μέρος στην χαλαρή προπόνηση της Παρασκευής, αλλά υπάρχει αισιοδοξία οτι θα είναι στην αποστολή για τον Ατρόμητο.

Με τις γνωστές απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής των play off κόντρα στον Ατρόμητο...

Ο Γιάννης Αναστασίου είδε τους Χουχούμη, Πέτριτς και Λαγό να παραμένουν στο απουσιολόγιό του, με τους δύο πρώτους να είναι οριστικά νοκ άουτ για το παιχνίδι της Κυριακής.

Από εκεί και πέρα, επειδή η προπόνηση της Παρασκευής ήταν χαλαρή για τους περισσότερους, αποφασίστηκε ο αρχηγός του «τριφυλλιού» να συνεχίσει το πρόγραμμα της αποθεραπείας που ακολουθεί.

Έτσι, το αν θα συμπεριληφθεί ή όχι στην αποστολή θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση, που θα γίνει το Σάββατο το απόγευμα στο Κορωπί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα