Και ο Βέμερ στην «πράσινη» λίστα

Και ο Βέμερ στην «πράσινη» λίστα

Gazzetta team
Και ο Βέμερ στην «πράσινη» λίστα

bet365

Την περίπτωση του Γιαν Βέμερ φαίνεται πως εξετάζει ο Παναθηναϊκός, με τον Γερμανό να είναι το... αντίπαλο δέος για τον Ρούμπεν Λιζόν.

Ακόμα ένα όνομα στην λίστα των υποψηφίων για το δεξί άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκό, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα, σε αυτή έχει προστεθεί και ο Γιαν Βέμερ. Ο 29χρονος Γερμανός, που μένει ελεύθερος από την Πάντερμπορν. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «GoalNews» που επικαλείται τοπικά δημοσιεύματα, άνθρωποι του Παναθηναϊκού βρίσκονται σε επαφή με τον παίκτη, ο οποίος δεν θέλει να ακολουθήσει την ομάδα του στην 2η κατηγορία και δε προτίθεται να ανανεώσει.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αυτός είναι ο βασικός αντίπαλος του Ρούμπεν Λιζόν, με όπλο του την εμπειρία σε σχέση με τον ταλαντούχο Ολλανδό. Ο Βέμερ προέρχεται από γεμάτη σεζόν, καθώς φέτος έπαιξε σε 20 αγώνες και θεωρείται ιδιαίτερα αξιόλογη περίπτωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα