Έγραψε ιστορία η Γάνδη! (vids & pics)

Έγραψε ιστορία η Γάνδη! (vids & pics)

bet365

Η Γάνδη στους... επτά ουρανούς! Κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το βελγικό πρωτάθλημα αφήνοντας πίσω της Μπριζ και Άντερλεχτ!

Η Γάνδη των Νέτο, Κούμς, Ραφίνια και Πολέτ και του προπονητή Χέιν Βανχάεζεμπρουκ έγραψε την πιο χρυσή σελίδα της ιστορία της. Η ομάδα με τα τρία Κύπελλα στην τροπαιοθήκη της κατέκτησε επάξια τον πρώτο τίτλο πρωταθλητή της στο Βέλγιο! Το εντός έδρας 2-0 επί της Σταντάρ Λιέγης αρκούσε για να την φτάσει στους 49 πόντους και να της διασφαλίσει την πρωτιά, μία αγωνιστική πριν το τέλος των πλέι οφ της κατηγορίας. Πίσω της έμειναν με 44 βαθμούς η Μπριζ και 43 η Άντερλεχτ. Το απόλυτο αουτσάιντερ του θεσμού εξελίχθηκε στην κορυφαία ομάδα και την μεγάλη αποκάλυψη της χρονιάς στο Βέλγιο.

Με γκολ του Κουμς στο 18' και εύστοχο πέναλτι του Νέτο στο 50' η Γάνδη... καθάρισε το ματς με την ομάδα της Λιέγης, σημειώνοντας ένα κορυφαίο επίτευγμα. H Γάνδη ξεκίνησε το ματς με τον Σελς κάτω από τα δοκάρια, τριάδα στην άμυνα με Νίελσεν, Γκέρσον και Ραφίνια και κέντρο με Ρενάτο και Κούμς. Έξω δεξιά στο κέντρο ήταν ο Ντεζαγκέρε και έξω αριστερά ο Ασάρε. Δεκάρι ο Μιλίσεβιτς και επιθετικό δίδυμο ο Ραμάν με τον Σιμόν. Στο βασικό της σχήμα είχε τέσσερις Βέλγους: τον κίπερ Σελς και τους Κούμς, Ντεζαγκέρε και Ράμαν. Δείτε στην Gallery πλάνα και γκολ από το ιστορικό ματς καθώς και αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική των πλέι οφ στο Βέλγιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα