Μιχαήλ τριετίας στον ΠΑΣ Γιάννινα
Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΣ Γιάννινα. Έτσι, μετά τους Ναδάλες, Βελλίδη και Ακόστα, ολοκληρώθηκε και η συμφωνία με τον αρχηγό της ομάδας, Αλέξη Μιχαήλ. Την Πέμπτη υπήρξε νέα επαφή με τον Αλέξη Μιχαήλ και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ολοκληρώθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα με τον παίκτη να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας μια συμφωνία που αναμένεται να έχει ανακοινωθεί μέχρι το Σάββατο. Όπως σας είχε αναφέρει το gazzetta.gr επιθυμία των δύο πλευρών ήταν να συνεχίσουν την συνεργασία τους και γι αυτό τον λόγο τα βρήκαν σχεδόν αμέσως, καθώς και οι Γιαννιώτες ήθελαν την παραμονή του παίκτη, αλλά και ο παίκτης να μείνει στην ομάδα.
Παίρνει σειρά ο Ντάσιος
Μετά την ευτυχή κατάληξη στο θέμα Μιχαήλ, σειρά παίρνει ο Γιώργος Ντάσιος και από την Δευτέρα θα υπάρξει επαφή μεταξύ των δύο πλευρών και αναμένεται και αυτή όπως και οι τέσσερις προηγούμενες να έχει ευτυχή κατάληξη.
Δεν φεύγει ο Τσάβες
Τέλος όσον αφορά τα διάφορα σενάρια που έχουν να κάνουν με τον Τσάβες, στον ΠΑΣ δεν ασχολούνται αφού ο Αργεντινός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα και θα είναι στους «Ζωσιμάδες» και την ερχόμενη χρονιά. Άλλωστε μία από τις επιθυμίες του Γιάννη Πετράκη ήταν να διατηρηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας και ο Γιώργος Χριστοβασίλης κάνει την επιθυμία του πραγματικότητα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
