Μιχαήλ τριετίας στον ΠΑΣ Γιάννινα

Μιχαήλ τριετίας στον ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Παίκτης του ΠΑΣ για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Αλέξης Μιχαήλ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οριστικοποιήθηκε την Πέμπτη η συμφωνία με τους Ηπειρώτες. Ακολουθεί ο Ντάσιος, δεν φεύγει ο Τσάβες.

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΣ Γιάννινα. Έτσι, μετά τους Ναδάλες, Βελλίδη και Ακόστα, ολοκληρώθηκε και η συμφωνία με τον αρχηγό της ομάδας, Αλέξη Μιχαήλ. Την Πέμπτη υπήρξε νέα επαφή με τον Αλέξη Μιχαήλ και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ολοκληρώθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα με τον παίκτη να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας μια συμφωνία που αναμένεται να έχει ανακοινωθεί μέχρι το Σάββατο. Όπως σας είχε αναφέρει το gazzetta.gr επιθυμία των δύο πλευρών ήταν να συνεχίσουν την συνεργασία τους και γι αυτό τον λόγο τα βρήκαν σχεδόν αμέσως, καθώς και οι Γιαννιώτες ήθελαν την παραμονή του παίκτη, αλλά και ο παίκτης να μείνει στην ομάδα.

Παίρνει σειρά ο Ντάσιος

Μετά την ευτυχή κατάληξη στο θέμα Μιχαήλ, σειρά παίρνει ο Γιώργος Ντάσιος και από την Δευτέρα θα υπάρξει επαφή μεταξύ των δύο πλευρών και αναμένεται και αυτή όπως και οι τέσσερις προηγούμενες να έχει ευτυχή κατάληξη.

Δεν φεύγει ο Τσάβες

Τέλος όσον αφορά τα διάφορα σενάρια που έχουν να κάνουν με τον Τσάβες, στον ΠΑΣ δεν ασχολούνται αφού ο Αργεντινός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα και θα είναι στους «Ζωσιμάδες» και την ερχόμενη χρονιά. Άλλωστε μία από τις επιθυμίες του Γιάννη Πετράκη ήταν να διατηρηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας και ο Γιώργος Χριστοβασίλης κάνει την επιθυμία του πραγματικότητα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα