Στη λίστα και ο Χόγκλαντ!

Στη λίστα και ο Χόγκλαντ!

Στη λίστα και ο Χόγκλαντ!

bet365

Ο 30χρονος μπακ της Φούλαμ, Τιμ Χόγκλαντ που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό για το δεξί άκρο της άμυνας.

Μετά τον Λιζόν που αποτελεί εισήγηση του Γιάννη Αναστασίου και «παίζει» με καλές πιθανότητες, τις σκέψεις για τον Ζοάο Περέιρα και τον πρωταρχικό μεγάλο στόχο, Μίκαελ Λανγκ που προτίμησε την... σιγουριά της Ελβετίας και την Βασιλεία, ακόμη ένα όνομα έρχεται να προστεθεί για την θέση του δεξιού μπακ στον Παναθηναϊκό. Ο λόγος για τον Τιμ Χόγκλαντ! Τον 30χρονο αμυντικό της Φούλαμ, ο οποίος αγωνίστηκε κατά το παρελθόν σε Σάλκε και Μάιντς και το καλοκαίρι αναμένεται να αποχωρήσει από τον αγγλικό σύλλογο ως ελεύθερος. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Γερμανία, το «τριφύλλι» εξετάζει την περίπτωσή του, με τον ποδοσφαιριστή να μην είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Ο Χόγκλαντ κάνει πολύ καλή σεζόν στην Τσάμπιονσιπ και παρά το γεγονός πως αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού στα μέσα της σεζόν, επέστρεψε δυνατός και έχει καταγράψει 25 συμμετοχές και 4 γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα