Ο Καλογέρης επιβεβαιώνει Γεωργέα και Καλαϊτζίδη

Gazzetta team
Ο Καλογέρης επιβεβαιώνει Γεωργέα και Καλαϊτζίδη

bet365

Ο πρώην παίκτης της Βέροιας Αλέξανδρος Καλογέρης παρουσιάστηκε στον ειδικό ανακριτή και σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, επιβεβαίωσε Γεωργέα και Καλαϊτζίδη για όσα είπαν για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο πρώην παίκτης της Βέροιας παρουσιάστηκε στον ειδικό ανακριτή, αλλά επειδή πήγε χωρίς δικηγόρο, όπως τόνισε ο ίδιος θα απολογηθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του φέρεται να επιβεβαίωσε τις μαρτυρικές καταθέσεις του παίκτη Νίκου Γεωργέα και του προπονητή Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ότι ο παράγοντας της ομάδας Λαναρής, τους είπε στο ημίχρονο να χάσουν με 3 - 0.

Ο Καλογέρης που κάθισε αρκετή ώρα στον ανακριτή φέρεται να είπε: «Εγώ δεν ήμουν στα αποδυτήρια αλλά στον αγωνιστικό χώρο κάνοντας προθέρμανση ως αναπληρωματικός, άρα δεν άκουσα απευθείας όσα είπαν. Οταν αντικατέστησα τον Γεωργέα, αυτός αποχώρησε εκνευρισμένος αλλά δεν ήξερα τον λόγο. Κάποια στιγμή προς το τέλος, κάποιοι παίκτες μου είπαν: "Τι κάνεις ρε; Πρέπει να χάσουμε 3-0"! Εγώ δεν έδωσα σημασία και συνέχισα να παίζω κανονικά γιατί δεν ήξερα τι γινόταν. Το παιχνίδι έληξε και δεν έγινε τίποτα, αλλά μετά από μέρες πληροφορήθηκα τι ακριβώς είχε πει ο γενικός αρχηγός στα αποδυτήρια.»

Πλέον μένει να δούμε εάν θα καταθέσει και επίσημα όσα ξέρει για το Ολυμπιακός - Βέροια 3 - 0 ή απλώς κατέθεσε σήμερα και δεν θέλει να το πει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα