Αθανασιάδης: «Θα είμαστε πρώτοι στο τέλος»
Αναλυτικά όσα είπε:
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γιατί δώσαμε το 100% στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω ότι φάνηκε σε όλους ότι η ομάδα είχε θέληση και πάθος για τη νίκη, αλλά σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα που είμαστε αυτή τη στιγμή είναι σημαντικός ο κάθε βαθμός και έτσι και ο σημερινός είναι σημαντικός για τη συνέχεια».
Για το τι κρατάει από το παιχνίδι: «Κρατάμε την εμφάνιση, το πάθος και τη θέληση που έδειξε η ομάδα για να κερδίσει. Πιστεύω ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια που κάναμε από την ημέρα που ήρθε ο κύριος Γεωργιάδης. Πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη και θα είμαστε πρώτοι όταν τελειώσουν τα πλέι οφ». Για το αν υπάρχει άγχος: «Όχι δεν έχουμε καθόλου άγχος, εμείς κοιτάμε την ομάδα μας, τι θα κάνουμε εμείς. Αν εμείς κερδίζουμε τα παιχνίδια, δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι υπόλοιποι».
Για την κατάσταση της ομάδας: «Πρέπει όλα τα παιδιά να σφίξουμε τα δόντια, υπάρχει κούραση από όλη τη χρονιά. Όταν έχεις παιχνίδια Τετάρτη- Κυριακή θα βγουν τραυματισμοί. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και πιστεύω ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
