ΑΕΚ - Ολυμπιακός Βόλου 1-0

Gazzetta team
ΑΕΚ - Ολυμπιακός Βόλου 1-0

bet365

Με αλλαγές στη σύνθεση της, η ΑΕΚ νίκησε και τον Ολυμπιακό Βόλου (1-0) με το γκολ του Γροντή και περιμένει το τέλος των πλέι οφ. Φόβοι για τον τραυματισμό του Μπακάκη.

Ο Τραϊανός Δέλλας βρήκε την ευκαιρία να κάνει αλλαγές ώστε να διαπιστώσει την κατάσταση παικτών που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής ως τώρα, με την απόφαση του να μην επηρεάζει την ΑΕΚ ως προς το αποτέλεσμα. Μπορεί η Ένωση να μην εντυπωσίασε αλλά τουλάχιστον πήρε και πάλι το τρίποντο (1-0), στρέφοντας πλέον την προσοχή της στο προσεχές ματς με τον Ηρακλή ώστε να κλειδώσει και την -αδιάφορη επί της ουσίας- πρώτη θέση στη βαθμολογία.

Η ΑΕΚ μπήκε ορεξάτη στο ματς και προσπάθησε από νωρίς να σκοράρει, έχοντας το καλό σουτ του Γιόχανσον στο 4'. Οι Κιτρινόμαυροι ήταν λογικό να μην είναι 100% συμπαγείς αφού υπήρχαν αλλαγές στην 11άδα αλλά παρά το γεγονός αυτό είχαν διάθεση και στο 15' απείλησαν ξανά με τον Αραβίδη. Ενα λεπτό μετά ο Διαμαντόπουλος έχασε πολύ καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου από πολύ κοντά, μετά το λάθος του Μπακάκη, με τον ίδιο παίκτη να προσπαθεί για το 0-1 και στο 21', για να τον νικήσει όμως ο Βούρας.

Αμέσως μετά, στο 23', οι Αραβίδης-Πλατέλλας συνεργάστηκαν ωραία αλλά ο δεύτερος δεν μπόρεσε να σκοράρει στο τετ α τετ (απέκρουσε ο Ρίζος), με την Ενωση να διατηρεί τον έλεγχο και να προσπαθεί για το γκολ. Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ δεν εντυπωσίασε στο πρώτο μέρος αλλά είχε διάθεση, όπως και κάποιες ημιτελείς προσπάθειες, με τον Σοϊλέδη να ξεχωρίζει.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με γκολ για την Ένωση, αφού ο Γροντής στο 49' ήταν εκεί που έπρεπε μετά το δοκάρι του Αραβίδη για να κάνει το 1-0, αλλά συνεχίστηκε με τραυματισμό... Ο Μπακάκης τραυματίστηκε στο 57' και άφησε τη θέση του στον Γεωργέα, με το ιατρικό επιτελείο να εκφράζει φόβους για χιαστούς... Αυτό, ουσιαστικά, ήταν και το μόνο που απασχολούσε τους πάντες στο ΟΑΚΑ στο δεύτερο 45λεπτο, με δεδομένο ότι το ματς κύλησε χωρίς να υπάρξει κάτι αξιοσημείωτο.

Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο, με τον Γιόχανσον να κάνει καλό ματς στο κέντρο, αλλά δεν είχε κάποιο άλλο γκολ, ο Ολυμπιακός Βόλου είχε διάθεση για να κάνει κάτι καλό αλλά δεν μπορούσε να περάσει από τη θεωρία στην πράξη και έτσι το 1-0 έμεινε ως το τέλος, με τους Κιτρινόμαυρους να προσθέτουν άλλους τρεις βαθμούς και να περιμένουν, ουσιαστικά, το τέλος αυτής της αχρείαστης διαδικασίας (πλέι οφ)...

Man of the match: Καλό ματς από τον Γιόχανσον, ο οποίος ουσιαστικά κρατούσε μόνος του το κέντρο της ΑΕΚ αφού δεν είχε κάποια βοήθεια από τον Φαγέ. Στην ίδια κατηγορία, αυτή του Man of the match δηλαδή, θα βάλουμε και τον Γροντή αφού το δικό του γκολ ήταν αυτό που έκρινε το ματς.

Αδύναμος κρίκος: Ο Φαγέ... Είτε έπαιζε είτε όχι ήταν ένα και το αυτό. Εχει, βέβαια, το ελαφρυντικό ότι είχε καιρό να παίξει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να πετάει έτσι απλά στα σκουπίδια όσες ευκαιρίες παίρνει.

Στο ύψος του: Ο Σοϊλέδης. Ηταν αυτός που ξεχώρισε περισσότερο στο πρώτο μέρος και γενικά ήταν ορεξάτος σε όλο το 90λεπτο, βοηθώντας αμυντικά και δημιουργικά.

Η γκάφα: Δεν υπήρξε ουσιαστικά κάποια τέτοια... Εκαναν κάποια λάθη οι Κολοβέτσιος, Σαρρής και Μπακάκης αλλά δεν στοίχισαν στην ΑΕΚ.

Το στραγάλι: Κανένα πρόβλημα για τον διαιτητή και τους βοηθούς του.

Το ταμείο του Gazzetta: Με δεδομένο ότι όλα έχουν κριθεί, είναι λογική η εικόνα της ΑΕΚ (αγωνιστικά) και του κόσμου της (μειωμένη προσέλευση) αυτή την εποχή. Η Ενωση έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό την άνοδο, δεν έχει να διεκδικήσει κάτι και αυτό, είτε αρέσει είτε όχι, επηρεάζει και τη διάθεση των παικτών. Μοναδικό κίνητρο για τους Κιτρινόμαυρους, πλέον, να το να κλειδώσουν και την 1η θέση -κάτι που βασικά είναι αδιάφορο- στο προσεχές ματς με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Βούρας, Μπακάκης (57' Γεωργέας), Κολοβέτσιος, Σαρρής, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Φαγέ (78' Ντακόλ), Πλατέλλας, Γροντής (65' Ανάκογλου), Μπαρμπόσα, Αραβίδης.

Ολυμπιακός Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος, Γιαλούσης, Μπάρμπας, Ρόκας (46' Τριανταφυλλάκος), Κυζιρίδης, Μπιτάνγκ, Σκοπελίτης (69' Μπαλντοβάλιεφ), Θέος, Διαμαντόπουλος.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα