Συνεχίζονται οι δοκιμές στην Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Συνεχίζονται οι δοκιμές στην Καλλονή

bet365

Συνεχίζονται οι δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών στην Καλλονή, με πέντε από την ομάδα Κ20 να λαμβάνουν μέρος στη σημερινή προπόνηση.

Τις προπονήσεις τις συνέχισε σήμερα η Καλλονή. Συνάμα συνεχίστηκαν και οι δοκιμές παικτών από την ομάδα Κ20. Στο σημερινό πρόγραμμα συμμετείχαν οι Γκαμάγκας, Αγριμάκης, Κροτσίδας, Λαμπράκης, Κατσαρός, ενώ οι δοκιμές αναμένεται να συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Όσον αφορά το... μενού, περιελάμβανε ασκήσεις μυϊκής συναρμογής, παιχνίδι πέντε εναντίον ενός, πάσινγκ γκέιμ με σέντρες και τελειώματα και οικογενειακό διπλό σε τρεις ζώνες στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης.

Από εκεί και πέρα, παραμένει άγνωστο πότε θα πουν «καλό καλοκαίρι» στον σύλλογο της Λέσβου, ενώ προτεραιότητα των ανθρώπων αυτού είναι οι αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών. Τέλος, υπάρχει και η προσπάθεια για να βελτιωθούν οι σχέσεις της ΑΕΛΚ με τον Αιολικό και να έρθουν πιο κοντά οι δύο ομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα