Αθώα η Βέροια!

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Αθώα η Βέροια!

Αθώα η Βέροια!

Για την παραμονή τους και στα... χαρτιά πανηγυρίζουν στη Βέροια, αφού απαλλάχτηκαν από τις κατηγορίες για το ματς με τον Ολυμπιακό λόγω αμφιβολιών, όπως ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα.

Μετά την πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, η Βέροια κινδύνευε με υποβιβασμό. Η απόφαση για το μέλλον της στη Σούπερ Λίγκα αναμενόταν την Τρίτη (19/5) και αρχικά, προέκυψε από την ομάδα της Ημαθίας ότι αυτή είναι να απαλλαχθεί ο σύλλογος από τις κατηγορίες λόγω αμφιβολιών.

Λίγο αργότερα αυτό επιβεβαιώθηκε από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, που ανακοίνωσε τη σχετική απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής. Έτσι, στη «βασίλισσα του Βορρά» πανηγυρίζουν για την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία και στα... χαρτιά, αφού αυτή επετεύχθη στους αγωνιστικούς χώρους.

Επίσης, απαλλάχτηκαν και οι Γιώργος Λαναρής, Γιώργος Αρβανιτίδης, που θυμίζουμε ότι τους έχει επιβληθεί απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και περιοριστικοί όροι, αντίστοιχα από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς κ. Ανδρεάδη. Τέλος, να σημειώσουμε πως στη Βέροια υπήρχε εξ' αρχής αισιοδοξία ότι δε θα υπάρξει ενδεχόμενο υποβιβασμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε την κάτωθι απόφαση. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Βέροια, Γ.Λαναρή (Γενικό αρχηγό), Γ.Αρβανιτίδη (Πρόεδρο): διότι: «Βάσει των αναφερομένων στην από 11/5/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένη στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 14-5-2015 και ώρα 13:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη»: Απαλλάσσει  την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ κατ΄ άρθρα 20, 22, 38, 39 του Π.Κ. της ΕΠΟ έτους 2014. Απαλλάσσει τους 2ο και 3ο εγκαλουμένους λόγω αμφιβολιών.

«Ουδέν σχόλιο» από Αρβανιτίδη

Μετά την απόφαση αυτή, το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Γιώργο Αρβανιτίδη, ο οποίος δε θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο αυτή τη στιγμή. «Ουδέν σχόλιο. Κάποιοι καλοθελητές να χαίρονται. Δε θέλω να πω κάτι άλλο», αρκέστηκε να μας πει ο πρώην πρόεδρος της Βέροιας. Ωστόσο, τόνισε ότι θα μιλήσει στη συνέχεια σχετικά με την υπόθεση που έφερε την ομάδα της Ημαθίας... φάτσα με τον υποβιβασμό.

Best of internet