Βούτσκιτς: «Ιδανική επιλογή ο Ολυμπιακός»

Βούτσκιτς: «Ιδανική επιλογή ο Ολυμπιακός»

Βούτσκιτς: «Ιδανική επιλογή ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο Περέιρα βρέθηκε στη Σκωτία για τον Βούτσκιτς και το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον μόνο... κολακευτικό χαρακτηρίσθηκε από τον 22χρονο χαφ. Ο Σλοβένος μίλησε στο gazzetta.gr για τον Ολυμπιακό και το μέλλον του.

Στην πατρίδα του θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα και για το λόγο αυτό τονίζουν πως το επόμενο του βήμα θα είναι στην Πρέμιερ Λιγκ ή σε κάποιο φιλόδοξο σύλλογο. Το gazzetta.gr σας αποκάλυψε το ταξίδι του Βίτορ Περέιρα στη Σκωτία με τον Χάρις Βούτσκιτς να είναι στη ψηλά στη λίστα του. Ο 22χρονος διεθνής χαφ έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Νιούκασλ, όμως σύντομα θα ξέρει το μέλλον του

«Με τιμά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αισθάνομαι κολακευμένος. Ο μάνατζέρ μου, μου έχει πει πως υπάρχει ενδιαφέρον από δυνατά club, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή προέχει η Ρέιντζερς. Άλλωστε, οι ομάδες συζητούν με τη Νιούκασλ, με την οποία έχω συμβόλαιο. Δεν μπορώ να πω αν ήταν από τον Ολυμπιακό, ο μάνατζέρ μου γνωρίζει περισσότερα» ήταν το αρχικό σχόλιο του Βούτσκιτς στο gazzetta.gr.

Ο Σλοβένος που θα μιλήσει άμεσα με τις «καρακάξες» πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και εξαιρετική προοπτική. Δουλεύω σκληρά και θέλω να παίξω σε έναν φιλόδοξο σύλλογο. Σύντομα θα ξέρω περισσότερα...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα