Προτεραιότητα οι αποδεσμεύσεις στην Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Προτεραιότητα οι αποδεσμεύσεις στην Καλλονή

bet365

Οι αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών είναι η προτεραιότητα των ανθρώπων της Καλλονής, τη στιγμή που θα υπάρξει κι άλλη επαφή με την πλευρά του Αιολικού για να συζητηθεί η πρόταση που έχει γίνει.

Να βάλουν ένα τέλος στην κόντρα που υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό προσπαθούν Καλλονή και Αιολικός. Οι δύο ομάδες δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις, κάτι που επιχειρούν να αλλάξουν στο άμεσο μέλλον.

Έτσι, υπήρξε η πρόταση από τον Γιάννη Μανούσο, παλαίμαχο του Αιολικού και πατέρα του Γιώργου Μανούσου, ώστε ο πρόεδρος της ΑΕΛΚ, Νίκος Μιχαλάκης, να εξετάσει το ενδεχόμενο εμπλοκής του και στην έτερη ομάδα της Μυτιλήνης. Πάντως, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι περαιτέρω, παρά μόνο ότι θα υπάρξει κι άλλη επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ ακόμα δεν έχει συζητηθεί τίποτα μεταξύ τους.

Κάπου εδώ να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει θέμα συγχώνευσης και μοναδικός στόχος είναι απλά να βελτιωθούν οι σχέσεις των δύο συλλόγων για να υπάρξει και συνεργασία αυτών στο μέλλον.

Βέβαια, το παραπάνω θέμα δεν είναι το μείζον για τους ανθρώπους της Καλλονής, καθώς προτεραιότητα αποτελούν οι αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών. Ήδη έχει μείνει ελεύθερος ο Πετρόπουλος και τις επόμενες ημέρες θα περάσουν κι άλλοι την πόρτα της εξόδου δίχως να βγαίνει προς τα έξω αυτή τη στιγμή κάποιο όνομα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα