«Έκλεψαν» την άνοδο τα Τρίκαλα!

Gazzetta team
«Έκλεψαν» την άνοδο τα Τρίκαλα!

bet365

Ο ΑΟ Τρικάλων πήρε μεγάλο διπλό στην Άρτα (1-2) κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης και πανηγύρισε την άνοδο στη Football League!

Τα Τρίκαλα γιορτάζουν την επιστροφή του ιστορικού ΑΟΤ στις επαγγελματικές κατηγορίες! Η ομάδα των Τρικάλων, την τελευταία αγωνιστική της Γ' Εθνικής, είχε δύσκολη αποστολή στην έδρα της πρωτοπόρου ΑΕ Καραϊσκάκη, η οποία με νίκη και ισοπαλία ανέβαινε στη Football League.

Όμως, τα Τρίκαλα έκαναν μεγάλη εμφάνιση και κατάφεραν να επικρατήσουν με 1-2 και έτσι μετά το Κύπελλο της Γ' Εθνικής, κατέκτησαν και το πρωτάθλημα, μαζί με την άνοδο φυσικά στη Football League!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερο στο παιχνίδι και έδειχναν πως εύκολα ή δύσκολα θα έπαιρναν τον βαθμό που ήθελαν τουλάχιστον για να ανέβουν. Ωστόσο, κόντρα στη ροή της αναμέτρησης, τα Τρίκαλα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 26'.

Ο Τέλλος με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά από κόρνερ, έκανε το 0-1 και έβαλε τα δύσκολα στην ομάδα της Άρτας...

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έγιναν ακόμα πιο πιεστικοί αλλά και πάλι η πίεση αυτή δεν έφερε το γκολ! Με το άγχος πλέον να έχει κυριεύσει τους ποδοσφαιριστές της ΑΕ Καραϊσκάκης, τα Τρίκαλα βρήκαν την ευκαιρία να απειλήσουν και να φτάσουν και σε δεύτερο τέρμα με τον Σαχινίδη.

Πλέον τα πράγματα είχαν γίνει πολύ δύσκολα για την ομάδα της Άρτας, που ήθελε δύο γκολ για να πάρει την άνοδο. Κατάφερε στο 84' να μειώσει με τον Στάνσετις, αλλά αυτό δεν έφτανε. Μέχρι το τέλος δεν κατάφερε να απειλήσει για την ισοφάριση, τα Τρίκαλα έκαναν και κάποιες καθυστερήσεις και έτσι αυτό το 1-2 δεν άλλαξε και ο ΑΟΤ πήρε την πρωτιά στον δεύτερο όμιλο και την άνοδο στη Football League!

Οι συνθέσεις:

ΑΕ Καραϊσκάκης: Καραγκούνης, Παπανίκου, Παναγιώτου, Αβραμίδης, Χούσος, Κόλλινς, Τζερεμές, Σιμονιάν, Γυφτοκώστας, Βασίλιεβιτς, Καβαλλάρης.

ΑΟ Τρίκαλα: Ντάσκας, Σκούπρας, Κουτσόπουλος, Τέλλος, Γιώτας, Βαγγελί, Καμπλιώνης 90+ Στούμπος), Σπάσιτς, Σαχινίδης (87΄ Πέντσας), Κέρι, Μοσχάκης (88΄Παπαευθυμίου)

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα