Aπέτυχε και... περιμένει o Άρης!

Aπέτυχε και... περιμένει o Άρης!

Gazzetta team
Aπέτυχε και... περιμένει o Άρης!

bet365

Ο Άρης, το βαρύ όνομα της Γ' Εθνικής, δεν κέρδισε ούτε τον Ορφέα Ελευθερούπολης (0-0), ούτε το εισιτήριο της ανόδου! Πλέον οι «κίτρινοι» περιμένουν τυχόν... ανακατατάξεις προκειμένου να βρεθούν στην Football League!

Ο Άρης που ήταν το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Β’ Εθνική δεν τα κατάφερε. Το βαρύ όνομα που κουβαλάει αυτή η ομάδα καθώς και οι χιλιάδες φίλοι που την στηρίζουν δεν αρκούσαν για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος. Τα λάθη που έγιναν από τις διοικήσεις που πέρασαν ήταν... εγκληματικά και δυστυχώς τα πλήρωσε η ομάδα. Το μόνο που μπορούν να ελπίζουν οι Θεσσαλονικείς, είναι σε διάφορες ανακατατάξεις που ενδεχομένως να υπάρξουν στην Football League και να βρουν έτσι μια θέση σε αυτή μέσω αγώνων μπαράζ. Όμως αυτό είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες εβδομάδες. Το βέβαιο είναι ότι απευθείας άνοδο οι «κίτρινοι» δεν κέρδισαν καθώς βρέθηκαν πίσω από τον Πανσερραϊκό, που πήρε το πρωτάθλημα στον πρώτο όμιλο της Γ' Εθνικής!

Με το σταγονόμετρο οι φάσεις

Ο Άρης, απέναντι σε μια ομάδα, Ορφέας Ελευθερούπολης, που είχε υποβιβαστεί πριν από πέντε αγωνιστικές, που έλυσε τα περισσότερα συμβόλαια ποδοσφαιριστών, δεν μπόρεσε να κάψει την αντίσταση της ομάδας της Καβάλας στο τελικό 0-0. Οι Θεσσαλονικείς από το πρώτο ημίχρονο δεν έδειξαν διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο παρότι είχαν την κατοχή της μπάλας.

Ήταν ακίνδυνοι

Οι φάσεις που χάθηκαν μπορούν να μετρηθούν στα δάχτυλα του ενός χεριού. Η πρώτη καταγράφθηκε στο 5ο λεπτό όταν ο Ν΄ Λουντούλου σούταρε μέσα από την μικρή περιοχή, ο Παγκάκης απέκρουσε και στην επαναφορά ο Καπνίδης υποδείχθηκε σε θέση οφ σαιντ. Η δεύτερη ήταν στο 27ο λεπτό και πάλι από το μέσο του Άρη με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Η τρίτη και τελευταία ευκαιρία σημειώθηκε στο 43ο λεπτό. Μετά από γέμισμα του Λιόνη, κατέβασε ο Καπνίδης, ο Πόι έκανε το σουτ από την μεγάλη περιοχή αλλά ο Παγκάκης απέκρουσε εντυπωσιακά κρατώντας το 0-0.

Ευκαιρία από Ορφέα και ένταση!

Ο Ορφέας είχε την ευκαιρία στο 41ο λεπτό ν’ ανοίξει το σκορ όμως το πλασέ του Θεοδωρίδη από τα ύψος του πέναλτι πέρασε άουτ. Η φάση αυτή έγινε ταυτόχρονα με το γκολ που πέτυχε η ομάδα του Πανσερραϊκού με τον Σάκη Γκόγκα. Αυτό το γκολ έφερε μεγάλη αναστάτωση στο δημοτικό γήπεδο της Καβάλας με τους φιλάθλους του Άρη να διαπληκτίζονται με τις δυνάμεις των ΜΑΤ και τους τελευταίους να κάνουν χρήση δακρυγόνων. Η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική για λίγα λεπτά.

Συνθήματα κατά Καλαϊτζίδη

Τα πνεύματα ήταν οξυμένα με τους οπαδούς του Άρη να αποδοκιμάζουν έντονα τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Ο κόσμος του Άρη θεωρεί πως είναι ο Έλληνας τεχνικός είναι ο μεγαλύτερος υπεύθυνος που η ομάδα δεν μπόρεσε ν’ ανέβει κατηγορία με τις επιλογές που έκανε τον Γενάρη.

Βελτιώθηκε αλλά δεν σκόραρε

Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το 60ο λεπτό ο Άρης παρουσίασε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Οι Θεσσαλονικείς είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν την νίκη και να κλείσουν την χρονιά θετικά. Όμως στάθηκε άτυχος καθώς από την μια ο Παγκάκης και από την άλλη τα δοκάρια σταμάτησαν κάθε προσπάθεια των παικτών του Καλαϊτζίδη.

Στο 62’ μετά από κόρνερ του Νάκα ο Πόι έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι. Στο αμέσως επόμενο λεπτό είχαμε διπλή ευκαιρία για τους «κίτρινους». Ο Παγκάκης έκανε εκπληκτική επέμβαση σε πλασέ του Ν΄Λουντούλου. Στην εξέλιξη την φάσης κεφαλιά του Γκόλια η μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι Ο Άρης συνέχισε την πίεση και την αναζήτηση του γκολ που θα τους έδινε το τρίποντο. Στο 66’πάνω στη γραμμή απομάκρυναν οι φιλοξενούμενοι πλασέ του Νάκα, ενώ στο 70′είχαμε νέο δοκάρι με την κεφαλιά του Σαμαρά

Οι συνθέσεις:

Ορφέας: Παγκάκης, Κεχαγιάς, Τριανταφυλλίδης, Βραμεντσάλης, Αϊβάζης, Τσίτσι, Σαβελίδης, Χριστοδουλίδης, Θεοδωρίδης, Κερμενίδης και Κυγαής.

Άρης: Φυσέκης, Σαμαράς, Γκόλιας, Λιόνης, Φερνάντες, Νάκας, Σουνάς, Σανιά, Ν” Λουντούλου, Καπνίδης (64’ Κωνσταντινίδης) και Πόι.

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του Άρη και του Πανσερραϊκού!

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα