Έτοιμος ο Μπεργκ

Έτοιμος ο Μπεργκ

Gazzetta team
Έτοιμος ο Μπεργκ

bet365

Ο βαθμός της αγωνιστικής ετοιμότητας του Μπεργκ, θα κρίνει το αν θα ταξιδέψει στην Τρίπολη, καθώς την Παρασκευή μπήκε σε φουλ ρυθμούς. Κανονικά Νάνο, Μαυρίας, επιστρέφουν Νίνης, Πράνιτς, Κλωναρίδης.

Στο όνομα του Μλάντεν Πέτριτς ακούει ο νέος «πονοκέφαλος» του Γιάννη Αναστασίου ενόψει της έναρξης των play off, την επόμενη Τετάρτη...

Ο Κροάτης επιθετικός αποχώρησε προληπτικά από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στην γάμπα και το Σάββατο θα διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Από εκεί και πέρα, τα ευχάριστα νέα για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, ακούνε στο όνομα του Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος προπονήθηκε για πρώτη φορά και πλέον εξαρτάται μόνο από το επίπεδο της αγωνιστικής του ετοιμότητας το αν θα είναι σε θέση να ταξιδέψει στην Τρίπολη.

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκαν ο Νάνο, αλλά και ο Χάρης Μαυρίας, ενώ οι Σωτήρης Νίνης, Βίκτορ Κλωναρίδης και Ντάνιελ Πράνιτς έκαναν το πρώτο μέρος και ολοκλήρωσαν με ατομικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα