O Λουντ... διέλυσε τον διάδρομο!

O Λουντ... διέλυσε τον διάδρομο!

O Λουντ... διέλυσε τον διάδρομο!

bet365

Ο Ρόμπιν Λουντ ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό, δήλωσε έτοιμος για τίτλους και έβγαλε... off τον διάδρομο στο Κορωπί κατά την διάρκεια των εργομετρικών τεστ.

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Ρούμπιν Λουντ. Ο Φινλανδός μέσος υπέγραψε το συμβόλαιο του με το «τριφύλλι» και επιστρέφει στην Ελσίνκι, με την οποία θα αγωνιστεί στα επόμενα τρία παιχνίδια έπειτα από συμφωνία των δύο ομάδων. Ο Λούντ, πάντως, έκανε όλο το Κορωπί να παραμιλάει, καθώς έβγαλε εκτός λειτουργίας τον διάδρομο κατά την διάρκεια των εργομετρικών! Ο νεαρός μέσος κάποια στιγμή που έτρεχε, άναψε το λαμπάκι και το μηχάνημα τα «έπαιξε». ''Μας είχαν πει πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση αλλά πρώτη φόρα βλέπουμε τέτοιο πράγμα'' έλεγαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του «τριφυλλιού».

«Ήρθα για τίτλους»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου που τον κρατά στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2018, ο Λούντ δήλωσε έτοιμος για τίτλους.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου και είμαι πλέον μέλος του Παναθηναϊκού. Όλοι μου έχουν συμπεριφερθεί πολύ καλά και πραγματικά νιώθω ότι έχω έρθει σε μια μεγάλη οικογένεια… Έτσι κι εγώ, θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω τον Σύλλογο να πετύχει τους στόχους του. Φυσικά, θέλω να κερδίσω τίτλους και να παίξω σε μεγάλα ματς στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα