Ξεκίνησαν οι δοκιμές στην Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Ξεκίνησαν οι δοκιμές στην Καλλονή

bet365

Τις δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών ξεκίνησε η Καλλονή, με πέντε από την Κ20 να παίρνουν μέρος στην προπόνηση της πρώτης ομάδας.

Αφού ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια της φετινής σεζόν στη Σούπερ Λίγκα και... ανανέωσε το ραντεβού της με τα μεγάλα σαλόνια, η Καλλονή στρέφει την προσοχή της στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα της Μυτιλήνης κάνει τις τελευταίες προπονήσεις της πριν τις διακοπές του καλοκαιριού και ο Βαγγέλης Βλάχος ξεκίνησε άμεσα τις δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα, στη σημερινή προπόνηση έλαβαν μέρος οι Γκαμάγκας, Λαμπράκης, Τριανταφύλλου, Αγριμάκης και Κροτσίδας από την Κ20, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλοι τις επόμενες ημέρες, εβδομάδες και τους επόμενους μήνες. Μάλιστα, αν κάποιος πείσει τον τεχνικό της ΑΕΛΚ ότι μπορεί να βοηθήσει την πρώτη ομάδα, τότε θα υπογράψει και επαγγελματικό συμβόλαιο.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα στο Δημοτικό Στάδιο της πρωτεύουσας της Λέσβου περιελάμβανε αποθεραπεία, παγοθεραπεία και ποδοτένις για όσους έπαιξαν κόντρα στον Ατρόμητο και ασκήσεις με μπάλα και οικογενειακό διπλό με περιορισμούς στα 2/3 του γηπέδου για τους υπόλοιπους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα