H εκδρομή του Τσόρι (pics)
O Τσόρι μαζί με την σύζυγό του και τα παιδιά του επισκέφθηκαν τόσο τον Ισθμό της Κορίνθου όπου έβγαλαν φωτογραφίες όσο και το Ναύπλιο, απ' όπου επίσης ανάρτησαν φωτογραφίες στο προφίλ του έμπειρου άσου στο Facebook. Εκτός από τον Αργεντίνο άσο και ο Ρομπέρτο εκμεταλλεύτηκε το ρεπό που έδωσε ο Βίτορ Περέιρα, πηγαίνοντας μία βόλτα με τους φίλους του στην Ακρόπολη.
Con mi hijo Tici y mi amor recorriendo un poquito de su tierra natal!! With my son Tici and my love going across his homeland!!! #Greece #Canaldecorinto #history #family #CHD10 #choridominguez
Posted by Alejandro 'Chori' Domínguez on Τρίτη, 12 Μαΐου 2015
Ahora en Nauplia! Now in Náfplio! #Greece #Nafplio #family #CHD10 #choridominguez
Posted by Alejandro 'Chori' Domínguez on Τρίτη, 12 Μαΐου 2015
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
