Ελεύθερος ο Πετρόπουλος

Ελεύθερος ο Πετρόπουλος

bet365

Την απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι τους, πήραν Καλλονή και Πετρόπουλος, καθώς δεν ενεργοποιήθηκε η οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του έμπειρου επιθετικού.

Παρελθόν από την ομάδα της Καλλονής αποτελεί ο Αντώνης Πετρόπουλος, αφού οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν και έτσι δεν ενεργοποιήθηκε η οψιον ανανέωσης του συμβολαίου του για ακόμα ένα χρόνο. Παρά το καλό κλίμα που υπήρχε στις συζητήσεις, υπήρξαν κάποιες διαφορές και έτσι προτιμήθηκε να χωρίσουν - φιλικά - οι δρόμοι τους.

Όσο για την... επόμενη ημέρα, για τον Πετρόπουλο ενδιαφέρον έχουν δείξει οι Ηρακλής και Πανιώνιος, ενώ για την Καλλονή, δεν είναι δεδομένο πως θα υπάρξει κίνηση για την αντικατάστασή του, αφού υπάρχουν οι Μανούσος, Χουάνμα και με την νέα πολιτική του συλλόγου - μειωμένο μπάτζετ - ενδέχεται να μην υπάρξει... πρωτοκλασάτη προσθήκη στην κορυφή της επίθεσης.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Πετρόπουλο. Στο πέρασμά του από τη Λέσβο το ήθος και η ποδοσφαιρική του αξία χαρακτήρισαν την προσφορά του στην ομάδα μας. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Μετά τη λύση την συνεργασία της με την ΠΑΕ Καλλονή ο Αντώνης Πετρόπουλος δήλωσε τα εξής: "Το μικρό διάστημα που παρέμεινα στην ομάδα της Καλλονής είναι από τα ομορφότερα της μέχρι τώρα καριέρας μου και θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο, τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου και να ευχηθώ καλή συνέχεια με επιτυχίες και υγεία για όλους. Θα ήθελα ξεχωριστά να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και την διοίκηση της ΠΑΕ για την αμέριστη συμπαράσταση προς την ομάδα. Όλα τα στελέχη και οι εργαζόμενοι με πρώτο τον Προκόπη Καρταλη δίνουν το 100% για το καλό του συλλόγου. Πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο επανιδείν"


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα