Πλήρωσε και ξεχρεώνει τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης!

Πλήρωσε και ξεχρεώνει τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης!

Πλήρωσε και ξεχρεώνει τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης!

bet365

Η μεταφορά χρημάτων έγινε διατραπεζικά και ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να βρεθεί στη ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, ξεχρεώνοντας τον ΠΑΟΚ, στη μεγαλύτερη μέρα της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου!

Όπως είχε γράψει πρώτο το gazzetta.gr, o μεγαλομέτοχος του «δικεφάλου του βορρά» απαλλάσει σήμερα τον σύλλογο από τα χρέη προς το Δημόσιο.

Η μεταφορά χρημάτων έγινε διατραπεζικά (10, 390 εκατομμύρια ευρώ) και πλέον, στις 14:15, ο Ιβάν Σαββίδης θα βάλει και επίσημα τέλος στον βραχνά που ταλαιπωρεί τον ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια, προσκομίζοντας στη ΦΑΕ Θεσαλλονίκης τα δικαιολογητικά!

Αυτό, θα ολοκληρώσει τη διαδικασία κι έτσι, ο ομογενής επιχειρηματίας θα συνεχίσει για την εκπλήρωση του οράματος και του πλάνου που έχει για την ομάδα.

Με την άφιξή του στη ΦΑΕ και έφόσον όλα τελειώσουν, θα κάνει και δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα