Μπαράλες, ο 4ος κανονιέρης της περιφέρειας

Gazzetta team
Μπαράλες, ο 4ος κανονιέρης της περιφέρειας

bet365

Ο Χερόνιμο Μπαράλες είναι μόλις ο τέταρτος παίκτης που αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Α' Εθνικής, αγωνιζόμενος με ομάδα της επαρχίας και ο τέταρτος Αργεντινός που κερδίζει το «χρυσό παπούτσι».

Ο φορ του Αστέρα Τρίπολης με τα 17 γκολ που σημείωσε στη Superleague αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ, μπαίνοντας σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ, που έχει μόλις τέσσερις ποδοσφαιριστές που έχουν βρεθεί στην πρώτη θέση αγωνιζόμενοι με ομάδες της περιφέρειας.

Ο Εστεμπάν Σολάρι την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2013/14) είναι το τελευταίο όνομα στη λίστα, ενώ στο παρελθόν ανάλογο επίτευγμα έχουν κάνει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με τον ΟΦΗ (1976/77) και ο Ούγγρος Ίμρε Μπόντα με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου (1988/89).

Ακόμη, ο Μπαράλες έγινε ο τέταρτος παίκτης από την Αργεντινή που αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ, μετά τους Ίσμαελ Μπλάνκο (2007/08 και 2008/09 με την ΑΕΚ), Λουτσιάνο Γκαλέτι (μοιράστηκε την πρώτη θέση με τον Μπλάνκο 2008/09 με τη φανέλα του Ολυμπιακού) και Εστέμπαν Σολάρι (2013/14 με Ξάνθη).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα