Καλλονή - Ατρόμητος 1-1

Gazzetta team
Καλλονή - Ατρόμητος 1-1

bet365

Ο Ατρόμητος ισοφάρισε την Καλλονή με τον Παπάζογλου στο 83', αλλά με το τελικό 1-1 η ομάδα της Μυτιλήνης κλείδωσε την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία!

Με δεδομένο ότι της έκανε και η ισοπαλία, η Καλλονή δεν είχε κάποιο λόγο για να μπει στο γήπεδο και να παίξει φουλ επίθεση. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή από νωρίς αλλά προσπαθούσαν με μυαλό να κάνουν κάτι καλό επιθετικά, χωρίς όμως να τα καταφέρνουν στο πρώτο 20λεπτο. Το έκαναν, τελικά, στο 23', όταν ο Πετρόπουλος πάτησε ωραία για τον Μίνγκα και αυτός με σουτ έκανε το 1-0. Με ψυχολογία από το γκολ, που της έδινε την παραμονή, η Καλλονή επιχείρησε να τελειώσει άμεσα το ματς και θα μπορούσε να το κάνει στο 30', αν ο Γκορμπούνοφ δεν απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μανούσου. Αυτός ήταν που προσπάθησε, ανεπιτυχώς όμως, να σκοράρει στο 37' αλλά αστόχησε, για να κλείσει το πρώτο μέρος με την μεγάλη χαμένη ευκαιρία, σε κενή εστία, του Δημούτσου για τον Ατρόμητο στο 41'.

Οπως έκλεισε το πρώτο, άνοιξε το δεύτερο. Με τους Περιστεριώτες, δηλαδή, να έχουν νέα μεγάλη ευκαιρία αλλά ο Δημούτσος πάλι δεν σκόραρε... Αυτή τη φορά νικήθηκε από τον Αλεξιτς στο τετ α τετ, με τον Νίκο Νιόπλια στη συνέχεια να αρχίζει τις αλλαγές και να τις ολοκληρώνει πολύ γρήγορα. Οι κινήσεις του, πάντως, δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα... Η Καλλονή είχε καταφέρει να ελέγξει την κατάσταση και δεν ένιωθε κάποια απειλή από τον Ατρόμητο, ο οποίος το πάλευε αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 78', μάλιστα, λίγο έλειψε να γίνει το 2-0 από την εκτέλεση φάουλ του Μίνγκα και με την μπάλα να περνάει από όλους και να καταλήγει στο δοκάρι!

Οι γηπεδούχοι είχαν ουσιαστικά αρχίσει να πανηγυρίζουν για την παραμονή, όταν ήρθε το 1-1 για τον Ατρόμητο στο 83' με την κοντινή προβολή του Παπάζογλου, μετά τη σέντρα του Καραμάνου, ίσα-ίσα για να αγχωθούν οι γηπεδούχοι... Οι οποίοι, πάντως, κράτησαν τον βαθμό και θα είναι και την επόμενη σεζόν στη Σούπερ Λίγκα!

Man of the match: Ο «τίτλος» πάει στον Μίνγκα, ο οποίος ήταν ο πιο απειλητικός παίκτης της Καλλονής. Εβαλε το γκολ, είχε το δοκάρι στο φάουλ και γενικά ό,τι καλό έκαναν οι γηπεδούχοι, το έκανε ο ίδιος.

Αδύναμος κρίκος: Ο Δημούτσος... Είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Στη μία αστόχησε σε κενή εστία, στην άλλη νικήθηκε από τον Αλεξιτς στο τετ α τετ.

Στο ύψος του: Ο Παπάζογλου. Ηταν η τρίτη αλλαγή του Νιόπλια και ήταν και αυτός που ισοφάρισε τελικά για τον Ατρόμητο, αξιοποιώντας τη μοναδική ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.

Η γκάφα: Οι χαμένες ευκαιρίες του Δημούτσου.

Το στραγάλι: Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με τις αποφάσεις του διαιτητή ή των βοηθών του.

Το ταμείο του Gazzetta: Ενα βαθμό ήθελε η Καλλονή για να είναι σίγουρη η παραμονή, ένα βαθμό πήρε. Η ομάδα της Μυτιλήνης θα είναι και την επόμενη σεζόν στη Σούπερ Λίγκα και αυτό είναι το μόνο που ενδιαφέρει τους ανθρώπους της. Οσο για τον Ατρόμητο, θα προσπαθήσει πλέον για το καλύτερο δυνατό στα πλέι οφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα