Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 0-0

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 0-0

bet365

Ο Πανιώνιος δεν βρήκε δίχτυα απέναντι στον ΠΑΟΚ, είδε τον Τασουλή να αποβάλλεται στο 69', αλλά το 0-0 του ήταν αρκετό για να εξασφαλίσει την παραμονή.

Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από το να παίζεις όλη την χρονιά σε ένα ματς. Ο Πανιώνιος υποδέχθηκε σήμερα τον ΠΑΟΚ σε ένα ματς που ήθελε τη νίκη για να σωθεί σίγουρα ή έστω την ισοπαλία για να έχει ελπίδες. Οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν σε ένα κακό και νευρικό ματς να πάρουν το πολύτιμο βαθμό μένοντας στο 0-0 με τους Θεσσαλονικείς και ακούγοντας τα χαρμόσυνα νέα από τα άλλα παιχνίδια, να πανηγυρίσουν με την ψυχή τους την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.

Μια χρονιά εξαιρετικά δύσκολη με πολλά και σημαντικά προβλήματα για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με τους παίκτες, την τεχνική ηγεσία και τον κόσμο να γίνονται ένα κουβάρι και να χαίρονται με την ψυχή τους αυτή την παραμονή, την πιο δύσκολη και με διαφορά μάλιστα στην ιστορία της ομάδας.

Κακός ΠΑΟΚ, σκεφτόταν τα πλέι οφ

Όσο χαρούμενο ήταν το κλίμα στον Πανιώνιο για την σωτηρία της ομάδας, τόσο σκυθρωποί ήταν στον ΠΑΟΚ. Και ήταν γιατί η σημερινή εικόνα που παρουσίασε το συγκρότημα του Γιώργου Γεωργιάδη ήταν από κακή έως κάκιστη. Χωρίς φάσεις, χωρίς νεύρο, χωρίς τίποτα, οι Θεσσαλονικείς έκλεισαν με τον χειρότερο τρόπο την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, δείχνοντας πως είχαν περισσότερο το μυαλό τους στα πλέι οφ. Εκεί που σίγουρα δεν θα πρέπει να εμφανιστούν όπως σήμερα, αν θέλουν να έχουν ελπίδες για την πρωτιά που στέλνει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μόλις από μία φάση στο πρώτο ματς

Με τον Πανιώνιο να θέλει έστω τον βαθμό, ήταν λογικό το ματς να είναι νευρικό. Οι «κυανέρυθροι» πρόσεχαν την άμυνά τους και δεν άφηναν χώρους στον αντίπαλό τους. Από την άλλη οι Θεσσαλονικείς με πολλές αλλαγές στην σύνθεσή τους, δεν έκαναν σχεδόν τίποτα σε όλο αυτό το διάστημα, παρότι ήθελαν τη νίκη που θα τους έδινε το δικαίωμα να ξεκινήσουν με τρεις βαθμούς τα πλέι οφ.

Χαρακτηριστικό του κακού πρώτου μέρους, είναι πως σε ένα ολόκληρο ημίχρονο είχαμε από μία φάση για κάθε ομάδα. Αρχικά για τους φιλοξενούμενους με τον Κίτσιου να κάνει το σουτ και τον Οικονόμου να διώχνει και στο 42' για τους φιλοξενούμενους με τον Μπακασέτα να βρίσκει τον Γιάννου που είχε μπει στη θέση του τραυματία Κολοβού και αυτός να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Είχε τα πάντα εκτός από γκολ το δεύτερο

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα δεν άλλαξαν σχεδόν καθόλου από πλευράς θεάματος, αλλά άλλαξαν απίστευτα αναφορικά με τις συγκινήσεις. Και άλλαξαν γιατί είχαμε αποβολές, διαμαρτυρίες για πέναλτι που δεν δόθηκαν, μία μεγάλη ευκαιρία, καθυστερήσεις στις καθυστερήσεις, με αποκορύφωμα να βλέπεις στο γήπεδο τρεις μπάλες και στο τέλος έξαλλους πανηγυρισμούς για την σωτηρία του Πανιωνίου.

Διαμαρτυρίες για πέναλτι και αυστηρότατη κόκκινη

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και τις σωστές όπως φάνηκε και στο ριπλέι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για πέναλτι που δεν τους δόθηκε σε ανατροπή του Χατζηισαΐα από τον Βίτορ στο 61'. Αυτή η φάση ξεσήκωσε τον κόσμο, με τον Σιδηρόπουλο να γίνεται... κόκκινο πανί. Οι γηπεδούχοι όμως δεν τον έβαλαν κάτω και συνέχισαν την πίεση, όμως στο 64' είδαν το σουτ του Χατζηισαΐα να το σταματάει πάνω στην γραμμή ο Κάτσε, στην μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα. Σαν να μην έφτανε αυτό όμως για τους «κυανέρυθρους», ήρθε η αυστηρότατη αποβολή του Τασουλή στο 69', για να αλλάξει τις ισορροπίες. Και λέμε αυστηρότατη γιατί αρχικά ο παίκτης του Πανιωνίου παίρνει σωστά την πρώτη κίτρινη για σκληρό φάουλ, όμως στην συνέχεια και επειδή χειροκρότησε δέχεται την δεύτερη που όπως και να το κάνουμε δύσκολα βγαίνει για τέτοιο λόγο σε τέτοιας σημασίας παιχνίδι.

Το κράτησαν με νύχια και με δόντια, ακόμα και με τρεις μπάλες

Από εκείνο το σημείο είδαμε τον Πανιώνιο να είναι όλος πίσω και να προσπαθεί να κρατήσει το μηδέν, έχοντας και το μυαλό του στα άλλα γήπεδα. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη δεν πίεσε και δεν απείλησε καθόλου σε όλο αυτό το διάστημα. Όσο φτάναμε στο τέλος οι καθυστερήσεις γινόντουσαν συνέχεια με αποκορύφωμα την στιγμή που στον αγωνιστικό χώρο υπήρξαν όχι μία και δύο, αλλά τρεις μπάλες!!! Τελικά το τελευταίο σφύριγμα του Σιδηρόπουλου ήρθε, ο Πανιώνιος σώθηκε και οι πανηγυρισμοί δεν σταμάτησαν και δεν θα σταματήσουν στην Πλατεία για μεγάλο χρονικό διάστημα.

MAN OF THE MATCH: Όλη η άμυνα του Πανιωνίου, όλος ο Πανιώνιος. Οι γηπεδούχοι ήθελαν όσο τίποτα άλλο να κρατήσουν το μηδέν, τα έδωσαν όλα για να το πετύχουν, το πέτυχαν και έμειναν στην κατηγορία. Σε όλους αξίζει αυτή η παραμονή και γι' αυτό δεν θα ξεχωρίσουμε κάποιον.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Θα βάλουμε έναν παίκτη από τον κάκιστο ΠΑΟΚ και αυτός θα είναι ο Κάτσε. Ο Αλβανός αμυντικός μέσος έτρεχε σε όλο το ματς και ήραν και ο παίκτης που γλίτωσε την ομάδα του από βέβαιο γκολ. Τι άλλο να έκανε;

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Όλος ο άλλος ΠΑΟΚ ήταν αδύναμος κρίκος, χωρίς νεύρο, χωρίς δημιουργία φάσεων, χωρίς να απειλήσει, χωρίς τίποτα, ο «δικέφαλος» πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις.

Η ΓΚΑΦΑ: Σε ένα ματς που έληξε 0-0 και χωρίς την μεγάλη φάση, δεν υπήρξε κάτι που να το βάλουμε ως γκάφα.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Κακός ο Σιδηρόπουλος. Δεν έδωσε ένα πέναλτι υπέρ του Πανιωνίου, απέβαλε υπερβολικά αυστηρά τον Τασουλή και γενικά σε ένα ήρεμο ματς έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής χωρίς λόγο.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Πανιώνιος ήθελε τουλάχιστον τον βαθμό και τα έδωσε όλα για να τον πάρει, ο ΠΑΟΚ ναι μεν ήθελε τη νίκη, αλλά αυτό δεν το έδειξε στον αγωνιστικό χώρο με συνέπεια αυτό το 1-1 να έρθει δίκαια. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης πανηγύρισε την σωτηρία της, ενώ οι Θεσσαλονικείς αν δεν ανέβουν θα έχουν θέματα στα πλέι οφ,

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Οικονόμου, Αργυρόπουλος (46' Βλάχος), Χατζηησαίας, Φούντας, Μητρόπουλος, Κόρμπος, Μπακασέτας (73' Ρισβάνης), Μπουμάλ, Κολοβός (32' Γιάννου)

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Τζαβέλλας, Βίτορ, Σκόνδρας (87' Δεληγιαννίδης), Ρατς, Τζιόλης, Κίτσιου (74' Σαββίδης), Κάτσε, Περέιρα, Πόζογλου, Παπαδόπουλος (36' Κουλούρης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα