Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

bet365

Ο Παναθηναϊκός έδειξε σημάδια βελτίωσης ενόψει πλέι-οφ και νίκησε 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα χορταστικό παιχνίδι. Εξαιρετικοί οι Νίνης, Κλωναρίδης.

Ματσάρα!

Κάτι ο αδιάφορος βαθμολογικά ΠΑΣ που ήρθε στην Λεωφόρο για να παίξει επίθεση και άφηνε χώρους στα μετόπισθεν, κάτι η... ανέμελη αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού που βρισκόταν για μεγάλο διάστημα σε άλλο γήπεδο διαμόρφωσαν ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και την μια φάση να διαδέχεται την άλλη. Ο Παναθηναϊκός πήρε κεφάλι από νωρίς στο σκορ χάρη σε ένα απίστευτης ομορφιάς τέρμα από τον Κλωναρίδη. Ο νεαρός εξτρέμ έχτισε... τούνελ στον Ναδάλες και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στο πλεκτό.

Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, απάντησαν στα.. καπάκια. Ο εξαιρετικός απόψε Στρούνα πέρασε κάθετα στον Ίλιτς και ο Σέρβος απέναντι στον Στιλ πλάσαρε σωστά για το 1-1. Στην συνέχεια ο Παναθηναϊκός είχε μια ανούσια κατοχή της μπάλας, με τον ΠΑΣ να είναι απειλητικός στην κόντρα επίθεση. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Πετράκη ήταν άστοχοι απέναντι στον Στιλ που είχε σπουδαίες αποκρούσεις, χάνοντας πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Μοιραίος ο Μανιάς που δεν εκμεταλλεύθηκε τις στιγμές που του παρουσιάστηκαν.

Το «τριφύλλι»... ξαναμπήκε στο ματς το τελευταίο δεκάλεπτο, πίεσε την άμυνα του ΠΑΣ αλλά του έλειπε το καθαρό μυαλό και η σωστή επιλογή στην τελική προσπάθεια. Μοναδική μεγάλη στιγμή το απίστευτο σλάλομ του Καρέλη και επέμβαση από τον Σωτηρίου που είχε αλλάξει νωρίτερα τον τραυματία Βελλίδη.

Σοβαρεύτηκε και... καθάρισε!

Με... φόρα από το εξαιρετικό τελευταίο δεκάλεπτο, μπήκε ο Παναθηναϊκός στην επανάληψη. Το «τριφύλλι» συνέχισε να πιέζει, σοβαρεύτηκε αμυντικά και μόλις στο 50' ξαναπήρε το προβάδισμα. Δράστης ο Νίκος Καρέλης. Αυτό ήταν το 13o γκολ του Έλληνα στράικερ που έπιασε στην κορυφή των «πράσινων» σκόρερ τον Μάρκους Μπεργκ. Ο ΠΑΣ δεν είχε την ενέργεια και το καθαρό μυαλό του πρώτου μέρους, το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και στο 62' ο Παναθηναϊκός... καθάρισε το παιχνίδι. Ο Λαγός συνεργάστηκε άψογα με τον Κλωναρίδη. Ο νεαρός Έλληνας μέσος... άδειασε τον αντίπαλο του με «βραζιλιάνικη» ντρίμπλα και πλάσαρε σωστά τον Σωτηρίου.

Η σεμνή τελετή είχε λάβει τέλος από νωρίς. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα γκολ, με το δοκάρι του Νίνη για παράδειγμα, ο ΠΑΣ είχε μια καλή στιγμή με τον Τσάβες και κάπως έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στο τελικό 3-1.

Ο Παναθηναϊκός στην δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας και με το... βλέμμα στα πλέι-οφ και ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε μία σεζόν που άξιζε να μπει στο μίνι πρωτάθλημα αλλά προδόθηκε από την οικονομική του κατάσταση.

MAN OF THE MATCH: Βίκτωρας Κλωναρίδης. Στην Λεωφόρο... μεταμορφώνεται και σημείωσε απόψε ακόμη ένα υπέροχο τέρμα. «Χάζεψε» τον Ναδάλες με ποδιά και άνοιξε το σκορ μόλις στο 4. Tαλαιπώρησε αρκετές φορές την άμυνα των φιλοξενούμενων. Έχει συμμετοχή και στο τρίτο τέρμα των «πρασίνων», καθώς συνεργάζεται άψογα με τον Τάσο Λαγό. Ήταν άτυχος γιατί έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω ενοχλήσεων.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Όσο παίρνει χρόνο συμμετοχής στα πόδια του, τόσο πιο ενεργός γίνεται στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Ο Σωτήρης Νίνης έκανε την καλύτερη του εμφάνιση μετά την επιστροφή του στο «τριφύλλι». Αγωνιζόμενος σε ελεύθερο ρόλο πίσω από Καρέλη και Κλωναρίδη, ήταν αρκετά δραστήριος, βοήθηκε στην ανάπτυξη με το κάθετο παιχνίδι του. Είχε δύο πολύ καλά σουτ. Το ένα έβγσλε ο Σωτηρίου και το άλλο βρήκε στο δοκάρι του ΠΑΣ!

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Μιχάλης Μανιάς. Ο επιθετικός του ΠΑΣ είχε πολύ μεγάλες ευκαιρίες να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο πρώτο μέρος και με το σκορ στο 1-1 έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει. Τα «τελειώματα» του δεν ήταν αυτά που έπρεπε και έδωσε την ευκαιρία στον Λουκ Στιλ να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Η ΓΚΑΦΑ: Είχε κάποιες πολύ καλές επεμβάσεις αλλά ο νεαρός πορτιέρο, Σωτηρίου, ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού. Μετά το κόρνερ του Πράνιτς, «βγαίνει και δεν βγαίνει», χάνει την φάση και δίνει την ευκαιρία στον Καρέλη να σκοράρει με μια «χλιαρή» κεφαλιά.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Παππάς στο πρώτο μέρος κατάφερε να εκνευρίσει την κερκίδα με κάποια... ανάποδα φάουλ. Στο δεύτερο δεν είχε κανένα πρόβλημα, του «πήγε» και το παιχνίδι.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Παναθηναϊκός ήταν ξανά... Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο και «καθάρισε» τον ΠΑΣ σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Οι «πράσινοι» με την ισοπαλία του ΠΑΟΚ στην Νέα Σμύρνη, κατέκτησαν την δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια και μπαίνουν στα πλέι-οφ με 2 πόντους, όσους και ο «δικέφαλος του βορρά».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα