Αστέρας Τρίπολης - Κέρκυρα 2-0

Αστέρας Τρίπολης - Κέρκυρα 2-0

bet365

Στο πιο αδιάφορο ματς της αγωνιστικής, ο Αστέρας Τρίπολης με γκολ των Πάρα και Φερνάντες κέρδισε εύκολα με 2-0 την Κέρκυρα και πλέον έχει το μυαλό στα πλέι οφ!

Έτσι έπαιξαν

Ο Στάικος Βεργέτης, παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Θεοδωρόπουλος, στην άμυνα από τα δεξιά στα αριστερά οι Λομπάτο, Αλόκο, Κουρμπέλης, Ζησόπουλος, ενώ αμυντικοί μέσοι ήταν οι Παντελιάδης και Ιγκλέσιας. Μπροστά τους, αριστερά ο Γιαννιώτας, δεξιά ο Σκούρτη και δεκάρι ο Φερνάντεζ. Μοναδικός προωθημένος ο Πάρα.

Από την άλλη, ο Μιχάλης Γρηγορίου, επέλεξε επίσης 4-2-3-1, με τον Σέτκους κάτω από τα δοκάρια, τους Σιόντη, Μανωλά δεξιά και αριστερά στην άμυνα και τους Βενέτη, Παρασκευαΐδη στο κέντρο. Στη μεσαία γραμμή ο Ανδρεόπουλος είχε δίπλα του τον Κρητικό, ενώ η τριάδα πίσω από τον προωθημένο Γεωργρακόπουλο, αποτελούταν από τους Γκαζαριάν, Ζορμπά και Χαβίτο.

Πίεση ο Αστέρας, για... διακοπές η Κέρκυρα!

Μια ομάδα μπήκε στο γήπεδο της Τρίπολης από το πρώτο λεπτό και αυτός ήταν ο Αστέρας Τρίπολης! Οι γηπεδούχοι, ήταν πιο κινητικοί και αφού είδαν πως η Κέρκυρα δεν... καιγόταν, το εκμεταλλεύτηκαν και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 15'. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Φερνάντες, ο Πάρα με κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Η πίεση συνεχίστηκε και ο Αστέρας έχασε κάποιες ευκαιρίες με τους Σκούρτη, Πάρα και Φερνάντες, πριν φτάσει στο δεύτερο γκολ. Πολύ καλή δουλειά από τον Σέτκους, ο οποίος έσωσε σε πολλές φάσεις τη Κέρκυρα, όμως δεν το έκανε και στο 41', όταν το απευθείας φάουλ του Φερνάντες κατέληξε στο βάθος της εστίας του για το 2-0.

Έπεσε πάνω στον Σέτκους!

Ευκαιρίες να πάρει μια ακόμα μεγαλύτερη νίκη είχε ο Αστέρας Τρίπολης, αλλά έπεσε σε έναν εξαιρετικό Σέτκους. Ο Λιθουανός γκολκίπερ ήταν σε εξαιρετική μέρα και καθάριζε όσες φάσεις γίνονταν μπροστά από την εστία του στην επανάληψη. Η αρχή έγινε στο 60' με το σουτ του Φερνάντες, για να έρθει το σουτ του Τσουκάνη στο 64' και η εξ επαφής κεφαλιά του Γιαννιώτα ένα λεπτό αργότερα. Σε όλα αυτά ο Σέτκους είχε απαντήσεις!

Αφού λοιπόν, ο Λιθουανός ήταν σε τέτοια μέρα, έτσι και η κακή Κέρκυρα που είχε το μυαλό της ήδη στις διακοπές, δεν γνώρισε μια μεγαλύτερη σε έκταση ήττα. Το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους και πλέον ο Αστέρας κοιτάζει τα πλέι οφ.

Man of the match: Καλύτερος ποδοσφαιριστής στο γήπεδο ο Πάρα. Μαζί με τον Νίκο Φερνάντες έκαναν την διαφορά για τον Αστέρα και τον οδήγησαν στη νίκη με 2-0.

Αδύναμος κρίκος: Τα πολλά λάθη της άμυνας της Κέρκυρας, η οποία γενικά ωστόσο φαινόταν ήδη όπως είπαμε και παραπάνω, να βρίσκεται σε διακοπές...

Στο ύψος του: Ποιος άλλος από τον Σέτκους. Ο τερματοφύλακας των «Φαιάκων», κατέβασε ρολά για τα καλά και εκτός των γκολ είχε απαντήσεις σε όλες τις υπόλοιπες φάσεις, οι οποίες μόνο λίγες δεν ήταν.

Η γκάφα: Δεν υπήρξε κάποια γκάφα στο παιχνίδι.

Το στραγάλι: Δεν είχε κάποια δύσκολη φάση να χειριστεί ο διαιτητής της αναμέτρησης και έκανε μια καλή διαιτησία.

Το ταμείο του Gazzetta: Το πιο αδιάφορο παιχνίδι της ημέρας! Ο Αστέρας ήταν ήδη στα πλέι οφ και απλά πάει με... φόρα σε αυτά, ενώ από την άλλη η Κέρκυρα είχε σωθεί με τον βαθμό κόντρα στον Παναθηναϊκό και κατέβηκε στη Τρίπολη με αρκετές αλλαγές και απλά για να τελειώσει το πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Αλόκο, Παντελιάδης (84' Παπαχρήστος), Ιγκλέσιας, Λομπάτο (58' Τσοκάνης), Νίκο, Πάρα, Γιαννιώτας, Σκουρτάι (76' Μουνάφο).

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέτκους, Σιόντης, Μανωλάς, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Κρητικός, Ανδρεόπουλος (46' Μεντής), Χαβίτο (46' Φάμπιο), Γεωργακόπουλος (72' Κόντος), Γκαζαριάν, Ζορμπάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα