Γρανάδα - Κόρδοβα 2-0

Γρανάδα - Κόρδοβα 2-0

bet365

Η Γρανάδα νίκησε 2-0 την υποβιβασμένη Κόρδοβα (2-0) και δημιούργησε προβλήματα στην Ντεπορτίβο, που παίζει με την Αθλέτικ την Κυριακή (10/05).

Η ομάδα του Χοσέ Ραμόν Σαντοβάλ πήρε τρεις βαθμούς που μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμοι στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού στο Los Cármenes κόντρα σε μία ομάδα που μετά το 0-8 από την Μπαρτσελόνα ανήκει μαθηματικά στην Segunda Division. Ο νέος τεχνικός έχει -σε δύο αγώνες- όσες νίκες είχαν Αμπελ Ρεσίνο (2) και Χοακίν Καπαρός (2) σε ολόκληρο το προηγούμενο κομμάτι της σεζόν. Η Γρανάδα πέρασε στο +1 από την Λα Κορούνια.

Οι γηπεδούχοι έψαξαν κυρίως την πλάτη της άμυνας της Κόρδοβα, δημιουργούσαν προβλήματα από τα πλάγια με τους Νιόμ, Χουάν Κάρλος, Μάινθ και το έργο τους έγινε πιο εύκολο στο 28' όταν ο Ινιγο Λόπεθ άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες για αχρείαστο μαρκάρισμα στον Ελ Αραμπί. Η Γρανάδα εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα πιέζοντας περισσότερο και άνοιξε το σκορ στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους με τον Μάινθ ο οποίος αξιοποίησε τη ωραία σέντρα του Πίτι με εκτέλεση φάουλ (1-0). Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κάνουν κάτι στο δεύτερο μέρος, όμως δημιούργησαν ελάχιστο κίνδυνο μπροστά στην εστία του Ρομπέρτο. Το ματς τελείωσε στο 67' όταν ο Πάντιτς ανέτρεψε τον Ροτσίνα μέσα στην περιοχή και ο Ελ Αραμπί -είχε βάλει δύο γκολ την προηγούμενη αγωνιστική στην Χετάφε- ξεγέλασε τον Χουάν Κάρλος και έγραψε το τελικό 2-0.

Γρανάδα (Χοσέ Ραμόν Σαντοβάλ): Ρομπέρτο, Νιόμ, Μάινθ, Μπαμπίν, Πίτι, Χάβι Μάρκεθ, Ρουμπέν Πέρεθ (63' Ιτούρα), Χουάν Κάρλος (82' Φουλκιέ), Ελ Αραμπί (71' Κόρδοβα), Ροτσίνα, Μπανγκουρά.

Κόρδοβα (Χοσέ Ρομέρο): Χουάν Κάρλος, Εντιμάρ, Ινιγο Λόπεθ, Χουνίνο, Ντέιβιντ, Αμπελ Γκόμεθ (56' Καρτάμπια), Μπόρχα Γκαρθία (46' Πάντιτς), Λούσο, Κριν, Φιντέλ (62' Βίκο), Αντόνε.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα