Βλέπει Βιγιαφάνιες η ΑΕΚ

Gazzetta team
Βλέπει Βιγιαφάνιες η ΑΕΚ

bet365

Την περίπτωση του Λούκας Βιγιαφάνιες φαίνεται να εξετάζει σοβαρά η ΑΕΚ, που φέρεται έτοιμη να κάνει την κίνησή της για να τον αποκτήσει από την Ιντεπεντιέντε.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα ολοκληρώσει την Κυριακή μία εξαιρετική σεζόν στη Superleague με τη φανέλα του Παναιτωλικού και οι όπως αναφέρει η Live Sport, οι εμφανίσεις του μόνο απαρατήρητες δεν έχουν περάσει στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Με 6 γκολ και 1 ασίστ σε 18 παιχνίδια φέτος με τη φανέλα των Αγρινιωτών, σε καλή ηλικία και με δυνατότητες να αγωνιστεί τόσο στα άκρα όσο και πίσω από τον επιθετικό, ο 23χρονος χαφ με καταγωγή και από την Ελλάδα, φαίνεται να έχει όλο το πακέτο για την ΑΕΚ που αναζητά έναν ποδοσφαιριστή με συγκεκριμένα στοιχεία για το δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής της γραμμής.

Ο Βιγιαφάνιες αγωνίζεται δανεικός στον Παναιτωλικό από την Ιντεπεντιέντε, διατηρώντας οψιόν αγοράς του στις 400-500 χιλιάδες ευρώ. Ποσό που μπορεί να είναι υψηλό για την ομάδα του Αγρινίου, η οποία σίγουρα θα προσπαθήσει να κατεβάσει το κόστος και στη συνέχεια να τον πουλήσει για να βγάλει το κέρδος. Το συμβόλαιο του παίκτη επίσης είναι χαμηλό (κοντά στις 200 χιλιάδες ευρώ), που είναι μέσα στα μέτρα της ΑΕΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα