Καμπάνες UEFA σε Ιντερ, Ρόμα!

Καμπάνες UEFA σε Ιντερ, Ρόμα!

bet365

Η UEFA μοίρασε πρόστιμα και όχι μόνο σε ομάδες λόγω του FFP, με τους Νερατζούρι και τους Τζαλορόσι να είναι τα πιο δυνατά ονόματα της λίστας.

Επί μήνες η ευρωπαϊκή ομοσπονδία παρακολουθούσε τους φακέλους όλων των ομάδων και είχε ήδη προειδοποιήσει με τις τιμωρίες που είχαν επιβληθεί σε Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν. Εκτός από τα δύο ιταλικά κλαμπ, που είχαν ήδη δει... κίτρινη κάρτα τους προηγούμενους μήνες, στη λίστα είναι και οι Μονακό, Μπεσίκτας, Σπόρτινγκ Λισ., Λοκομοτίβ Μόσχας, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Καραμπούκσπορ, Ροστόβ.

Η μεγαλύτερη ποινή είναι για την Ιντερ αφού μιλάμε για πρόστιμο 20 εκατ. ευρώ συν το «ψαλίδι» στο ρόστερ. Συγκεκριμένα, οι Μιλανέζοι πρέπει να πληρώσουν άμεσα 6 εκατ. ευρώ, μπορούν να γλιτώσουν τα υπόλοιπα 14 αν συμμορφωθούν εντός ορίου που ορίζει η UEFA με τις επιταγές του FFP ενώ για τη νέα σεζόν είναι αναγκασμένοι να δηλώσουν μόνο 21 παίκτες στο ρόστερ (αν βγουν Ευρώπη) και 22 την επόμενη σεζόν.

Η Ρόμα, που ακολουθεί, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 6 εκατ. ευρώ, θα πρέπει να δώσει άμεσα τα 2 και παράλληλα είναι αναγκασμένη να δηλώσει ρόστερ μόνο 22 παικτών στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

 

Τελευταία Νέα