Μπενίτεθ: «Οφσάιντ, αλλά εμείς φταίμε»

Μπενίτεθ: «Οφσάιντ, αλλά εμείς φταίμε»

Μπενίτεθ: «Οφσάιντ, αλλά εμείς φταίμε»

bet365

Ο Ράφα Μπενίτεθ δεν θέλησε να ρίξει το φταίξιμο για την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Ντνίπρο στη διαιτησία, λέγοντας πως η Νάπολι έπρεπε να έχει καθαρίσει τον πρώτο ημιτελικό...

Οι «παρτενοπέι» έμειναν στο 1-1 απέναντι στους Ουκρανούς που κατάφεραν να ισοφαρίσουν στι 80ο λεπτό του αγώνα στο «Σαν Πάολο», με τους γηπεδούχους να εκφράζουν τα παράπονά τους για οφσάιντ.

Ο κόουτς των Ιταλών, αν και αναφέρθηκε σε αυτό, αρνήθηκε να το προτάξει σαν την κύρια αιτία του αποτελέσματος που κάνει δύσκολη τη ρεβάνς για τη Νάπολι, λέγοντας:

«Το γκολ τους ήταν οφσάιντ και προφανώς είναι ένα λάθος της διαιτησίας που αλλάζει την κατάσταση και περιπλέκει τους ημιτελικούς μας με τη Ντνίπρο. Ωστόσο, εμείς χάσαμε πολλές ευκαιρίες και έπρεπε να έχουμε καθαρίσει το παιχνίδι. Πρέπει τώρα να πάμε στην έδρα τους και να πάρουμε τη νίκη αν θέλουμε να είμαστε στον τελικό. Οφείλουμε να εμφανιστούμε καλύτεροι και πιο αποφασιστικοί. Η Ντνίπρο σκόραρε στη μοναδική της ευκαιρία κι εμείς δεν καταφέραμε να κάνουμε γκολ τις φάσεις που δημιουργήσαμε».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα